0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Grootmoeders huzarensalade

    Mijn oma maakte vroeger altijd huzarensalade met een gehaktmolen. Ze kookte eerst het soepvlees en de aardappels in de bouillon. Bijna niet te ervaren zo lekker!

    Porties 4
    Hoofdgerechten
    30-60 minuten
    Groenten
    Aardappelen
    Airfryer
    Vlees

    Ingrediënten

    • 1,5 kilo aardappels, bij voorkeur oude
    • 600 gram soepvlees
    • 2 middelgrote uien
    • 5 augurken
    • 2 runderbouillonblokjes
    • 3 eetlepels mayonaise
    • Azijn

    Bereiding

    • Kook de aardappels en het soepvlees gaar in water met 2 bouillonblokjes. Laat dit afkoelen.
    • Snijd de uien in stukken zodat je ze in de molen passen. Zet de gehaktmolen op de keukenmachine en draai het vlees, ui, aardappels en augurk er doorheen. Als je geen keukenmachine met gehaktmolen hebt kun je alles ook heen fijn snijden. Breng alles op smaak met wat azijn, de mayonaise en flink wat versgemalen peper.
    • Heerlijk!
    Grootmoeders huzarensalade - Keukenmachine

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.