1
0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    • Philips Shop voordelen:

    • Gratis retourneren

    • Gratis verzending

    Recept

      Groentespiraaltaart

    Airfryer Vegetarisch recept inzending van Nancy van der Krabben 1e plaats van Groentenwedstrijd 2017.

    Porties 8, Voorbereidingstijd 30 minuten
    Groenten
    Beef
    0-60 minute
    Vegetarisch
    Healthy recipes
    Bijgerechten
    The Philips Chef
    Desserts en gebakjes
    Airfryer
    Speciale diëten
    Healthy recipes
    Eggs

    Ingrediënten

    • Bodem
    • 225 gram volkoren bloem
    • 75 gram boter in kleine blokjes
    • 1 ei
    • 50 milliliter koud water
    • Vulling
    • 1 courgette
    • 1 grote oranje wortel
    • 1 grote gele wortel
    • Tijm
    • 100 milliliter pasta basis saus
    • 2 eieren
    • Snufje peper en zout

    Bereiding

    • 1. Maak eerst het deeg door de grondstoffen van het bodem met een keukenmachine of met de hand tot een soepel deeg te vormen.
    • 2. Rol het deeg in plastic en laat dit 1 uur rusten in de koelkast.
    • 3. Was de groenten en snij deze met een mandoline of kaassschaaf in dunne brede repen.
    • 4. Haal het deeg uit de koelkast en rol deze uit tot iets groter als de taartvorm.
    • 5. Klem een stuk vetvrij papier in de taartvorm en vet deze in en leg hier het deeg op.
    • 6. Smeer de bodem in met de pasta basissaus en rol de wortel en courgette repen er kleur op kleur in zoals op de foto.
    • 7. Klop de eieren met de tijm en breng op smaak met zout en peper en giet deze over de taart.
    • 8. Bak de taart in de Airfryer 40 minuten op 150 graden het makkelijkste kan je dit op de grillpan doen van de XL of in de Mand van de XXL.
    • Tip van de chef: Om een Vegan variant te maken kan je de boter vervangen door Vegan Boter en de eieren door lichtgebonden maismeel met rijstmelk.
    Vegetarische Groentespiraaltaart

    Deel dit recept