Elke portie bevat:
3295 kJ/785 kcal
41 g eiwitten
68 g vet waarvan 8 g verzadigd
2 g koolhydraten
0 g vezels
Porties3 p,Voorbereidingstijd10 m,Bereidingstijd:8 m
Hoofdgerechten
Kaas
0-30 minuten
Airfryer
Vis
Ingrediënten
3 witvisfilets (200 g per stuk)
1 eetlepel olijfolie
peper en zout
1 bosje verse basilicum (15 g)
2 teentjes knoflook
2 eetlepels pijnboompitten
1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
250 ml extra virgine olijfolie
Bereiding
Verwarm de Airfryer voor op 180 °C.
Bestrijk de visfilets met de olie en breng op smaak met peper en zout. Doe ze in de mand van de Airfryer en schuif de mand in de Airfryer. Stel de timer in op 8 minuten.
Pluk de basilicumblaadjes en doe ze met de knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie in een keukenmachine of vijzel. Pulseer of wrijf het mengsel tot een saus. Voeg zout toe naar smaak.
Leg de visfilets op een bord en besprenkel met pesto saus.
Tip van de Chef: Ter variatie kunt u de vis bedekken met pesto saus en broodkruim voordat u de vis in de Airfryer bereidt.