0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Gegrilde visfilet met pestosaus

    Elke portie bevat: 3295 kJ/785 kcal 41 g eiwitten 68 g vet waarvan 8 g verzadigd 2 g koolhydraten 0 g vezels

    Porties 3 p, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 8 m
    Hoofdgerechten
    Kaas
    0-30 minuten
    Airfryer
    Vis

    Ingrediënten

    • 3 witvisfilets (200 g per stuk)
    • 1 eetlepel olijfolie
    • peper en zout
    • 1 bosje verse basilicum (15 g)
    • 2 teentjes knoflook
    • 2 eetlepels pijnboompitten
    • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
    • 250 ml extra virgine olijfolie

    Bereiding

    • Verwarm de Airfryer voor op 180 °C.
    • Bestrijk de visfilets met de olie en breng op smaak met peper en zout. Doe ze in de mand van de Airfryer en schuif de mand in de Airfryer. Stel de timer in op 8 minuten.
    • Pluk de basilicumblaadjes en doe ze met de knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie in een keukenmachine of vijzel. Pulseer of wrijf het mengsel tot een saus. Voeg zout toe naar smaak.
    • Leg de visfilets op een bord en besprenkel met pesto saus.
    • Tip van de Chef: Ter variatie kunt u de vis bedekken met pesto saus en broodkruim voordat u de vis in de Airfryer bereidt.
    Gegrilde visfilet met pestosaus

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.