1
0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    • Philips Shop voordelen:

    • Gratis retourneren

    • Gratis verzending

    Recept

      Fricassee van kip

    Kippenfricassee is het vetarme broertje van de welbekende ragout. Je kan deze serveren als een leuk voorgerecht, bijvoorbeeld met rosti.

    Porties 4, Bereidingstijd: 25 minuten
    Hoofdgerechten
    Groenten
    Aardappelen
    Airfryer
    The Philips Chef
    Vlees

    Ingrediënten

    • ½ liter kippenbouillon
    • Klein flesje magere room
    • 2 kipfilets
    • ½ theelepel kerriepoeder
    • 250 gram champignons
    • 15 gram peterselie
    • 1 lepel arachide-olie
    • 1 eetlepel maïzena

    Bereiding

    • 1. Snij de kipfilet in kleine blokjes en de champignons in kwarten.
    • 2. Verwarm de bakplaat 3 minuten voor op 200 graden.
    • 3. Doe de olie op de bakplaat en bak de blokjes kip met de champignons 7 minuten op 200 graden mooi krokant.
    • 4. Voeg de kippenbouillon, kerrie en room toe en roer dit goed door.
    • 5. Verhit het geheel 5 minuten op 170 graden.
    • 6. Voeg dan de maïzena toe aan de saus en los deze op door continu te roeren.
    • 7. Sluit de Airfryer en verwarm het geheel weer 5 minuten op 170 graden.
    • 8. Dien de fricassee op, eventueel met rosti en gehakte peterselie.
    • Tip van de Chef: Serveer de fricassee eventueel met Rosti uit de Airfryer.
    Fricassee van kip

    Deel dit recept