0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Visspiesen met peultjes en limoenmayonaise

    Notig en pikant

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 65 m
    Groenten
    Notenvrij
    60-90 minuten
    Vis
    Hoofdgerechten
    Stomer
    Pasta, noedels of rijst
    Bloem
    Fruit

    Ingrediënten

    • 300 g basmatirijst
    • zout
    • peper
    • 1 limoen, geraspte schil en sap
    • 100 ml mayonaise
    • 300 g stevige witte vis (kabeljauw, meerval)
    • 8 krabsticks, gehalveerd
    • 8 jumbogarnalen
    • 300 g peultjes, afgehaald
    • 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes

    Bereiding

    • Doe de schil van de limoen in de Flavour Booster.
    • Doe de rijst en 450 ml water in de rijststoomlaag en zet dit op stoomlaag 1. Stel de timer in op 40 minuten en kook de rijst.
    • Meng de mayonaise met 2 eetlepels limoensap, geraspte limoenschil, zout en peper.
    • Verdeel de vis in 16 flinke dobbelstenen. Steek de vis op houten satéprikkers: eerst 2 blokjes witte vis, dan 2 stukjes krabstick en ten slotte een garnaal.
    • Doe de rijst na 40 minuten in stoomlaag 3, de peultjes in stoomlaag 2 en de visspiesen op stoomlaag 1. Stel de timer in op 5 minuten, stoom de vis gaar en de peultjes beetgaar.
    • Leg de visspiesen op een bedje van rijst en peultjes en bestrooi het geheel met sesamzaad. Serveer dit gerecht met de limoenmayonaise.
    • Bereidingstijd: ongeveer 65 minuten.
    Visspiesen met peultjes en limoenmayonaise | Philips

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.