0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

      Bonensalade met ananas en chorizo

    Ook salades maak je van gegrilde groenten in een Airfryer. Je zult merken dat door het grillen de groenten er vaak wat zoeter uitkomen.

    Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd: 30 minuten
    Hoofdgerechten
    Groenten
    Airfryer
    0-60 minute
    The Philips Chef
    Vlees

    Ingrediënten

    • Salade:
    • 1 blik zwarte bonen
    • 1 blik rode bonen
    • 2 rode paprika's
    • 3 wortels (oranje, geel, paars)
    • 2 meiknollen
    • 1 komkommer
    • 1 kleine verse annanas
    • 1 zakje veldsla
    • 1 blikje mais
    • 150 gram chorizo
    • 35 gram pompoenpitten
    • Dressing:
    • 100 milliliter sinaasappelsap
    • 40 milliliter olijfolie
    • Halve chilipeper
    • 1 theelepel mosterd
    • 1 snufje zout

    Bereiding

    • 1. Was de bonen en spoel ze af.
    • 2. Maak van de ingrediënten van de dressing een dressing en zet deze apart.
    • 3. Zet de grillpan in de frituurmand en snij de meiknollen, paprika, komkommer, chorizo, ananas en ui in kleine blokjes.
    • 4. Bak eerst het vet uit de Chorizo 5 minuten op 180 graden.
    • 5. Voeg daarna de meiknol, wortel, paprika, pompoenpitten en uit toe en bak deze mee gedurende 10 minuten op 180 graden.
    • 6. Laat de mengeling een beetje afkoelen en meng de komkommer, bonen en ananas door de geroosterde groenten. Breng deze vervolgens op smaak.
    • 7. Doe de veldsla in een grote schaal. Voeg daarbij de mengeling toe en garneer deze af met veldsla en dressing.
    Bonensalade met ananas en chorizo

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.