1
0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    • Philips Shop voordelen:

    • Gratis retourneren

    • Gratis verzending

    Producten

      Barbecueën in de Airfryer

    In de Airfryer kun je naast frituren, bakken en koken ook vlees, vis of groenten grillen. Ideaal als het niet zulk mooi weer is of als je geen beschikking hebt tot een barbecue. Varieer gerust met de soorten vlees, vis of groenten en stel je eigen barbecue samen!

    Porties 4
    Hoofdgerechten
    0-30 minuten
    Airfryer
    Zomer
    Vlees
    Gelegenheden

    Ingrediënten

    • 2 barbecue worsten
    • 2 speklappen
    • 2 stukken sparerib
    • 2 shasliks
    • 1 kruimige aardappel
    • 1 maiskolf
    • Peper en zout
    • Barbecuesaus

    Bereiding

    • Leg de aardappel in de Airfryer en pof deze half gaar in 15 minuten op 200 graden. Leg daarna het vlees en de maiskolf erbij. In dit recept heb ik 2 speklappen, 2 worsten, 2 stukken sparerib en 2 shasliks. Grill dit samen nog 12 minuten op 200 graden. Serveer met een frisse salade.
    Barbecueën - Airfryer

    Voedingswaarde informatie

     

    Dit recept bevat voornamelijk vlees. Daardoor bevat het een goede dosis aan zink, fosfor en vitamine B3.

    Zink is belangrijk voor de opbouw van eiwitten. Daarmee is het belangrijk voor de groei en vernieuwing van weefsels. Fosfor maakt deel uit van het DNA en zorgt daarnaast voor stevigheid van het skelet. Vitamine B3 helpt bij de werking van het zenuwstelsel. Daarnaast is het een belangrijke vitamine voor een gezonde huid.

     

    Omdat dit recept relatief weinig vezels en veel verzadigd vet bevat, is het minder geschikt voor mensen met diabetes, hypercholesterolemie en hart- en vaatziekten.

    Klik hier voor meer informatieMinder informatie

    Nutritient 

    Hoeveelheid

    ADH*

    Eenheid

    Energiewaarde
    188.5
    1542 - 2403
    Kilocalorieen 
    Eiwit
    0.87
    10-25
    Energie%
    Kalium
    688
    > 3100
    Milligram
    Koolhydraten
    7.44
    40-70
    Energie%
    Natrium
    8
    1300-2400
    Milligram
    Verzadigd vet
    0.28
    < 10
    Energie%
    Vet
    1.54
    20-40
    Energie%
    Vitamine B11 (foliumzuur)
    35.2
    300-1000
    Microgram
    Vitamine C
    18
    75-2000
    Milligram