Een gemakkelijke, snelle taart om te maken. De bekende combinatie van geitenkaas met honing doet het altijd goed!
Porties8
0-30 minuten
Airfryer
Vegetarisch
Bijgerechten
Ingrediënten
7 plakjes bladerdeeg
100 gram geitenkaas
Gedroogde oregano
Olijfolie
200 ml Griekse yoghurt 0%
2 el honing
6 verse vijgen
Bereiding
Neem een vlaaivorm van ongeveer 22 centimeter doorsnede. Deze past precies in je Airfryer (met behulp van de Grillpan accessoire). Leg een vetvrij papier in de vorm en leg daar de plakjes bladerdeeg overheen. Ze mogen een beetje over de rand hangen.
Meng de Griekse yoghurt met de honing en peper en zout. Smeer dit mengsel op het bladerdeeg. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en leg deze op het yoghurt mengsel. Bestrooi het geheel met wat gedroogde oregano.
Snijd de vijgen in mooie dunne plakjes en leg deze op de taart. Bak de taart 20 minuten op 170 graden. Dien de taart lauwwarm op. Lekker met wat extra honing!