Groenten kun je perfect grillen in je Airfyer. Je legt ze heel kort erin en hoeft ze niet om te draaien. Zo zet je in slechts 8 minuten dit kleurrijke gerecht op tafel!
   Porties 8, Bereidingstijd: 0-30 minuten 
    Ingrediënten
    - 1 klein bakje rode cherrytomaatjes
  - 1 rode paprika
  - 1 oranje paprika
  - 1 gele paprika
  - 1 groene courgette 
  
     - 1 groene paprika
  - 2 rode uien
  - 8 jalapeño pepers 
  - 2 gekookte bieten
  - Olijfoliespray
  
     Bereiding
    - 1. Gebruik je satéstokjes als spiesen, leg deze dan minimaal twee uur in water zodat ze minder snel verbranden.
  - 2. Was alle groenten en pel de uien. Verwarm de Airfryer voor op 200 graden. 
  - 3. Snij de courgettes en de bieten in mooie dikke plakken en de paprika’s en jalapeño pepers in gelijke stukken.
  - 4. Rijg de groenten op de spiesen in de volgende volgorde: cherrytomaatje, rode paprika, oranje paprika, gele paprika, groene courgette, jalapeño peper, rode ui, rode biet.
  - 5.  Spray de spiesen in met wat olijfolie. Grill de spiesen in de voorverwarmde Airfryer 8 minuten op 200 graden.
  -  Tip van de Chef: Heerlijk met een barbecuesaus of tomatensaus!