Lokale diagnostische centra
  Masthead Lumify acute zorg

  Strategische partnerschappen

  Lokale diagnostische centra

  Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe we uw dienstverlening kunnen transformeren.

  Schrijf u vandaag nog in en ontvang relevante artikelen, verhalen van klanten en inzichten in leiderschapsperspectieven

  Wat zijn lokale diagnostische centra?

  Lokale diagnostische centra zijn belangrijk voor de transformatie van de huidige zorgmodellen doordat ze toegang bieden tot lokale diagnostische diensten die ‘meteen juist’ zijn en tot behandelingen die zich dichter bij de patiëntomgeving bevinden.

   

  Om tegemoet te kunnen komen aan de groeiende vraag naar diagnostische diensten, heeft het NHS zijn visie uiteengezet om de diagnostische capaciteit te vergroten en zo de vroegtijdige diagnose van ziekten te stimuleren en toegang te bieden tot de nieuwste medische technologieën, efficiënte workflows en betrouwbare hulpmiddelen op het gebied van IT.

   

  De mogelijkheden voor lokale diagnostische centra (LDC) zijn breed. De visie van Philips is dat deze centra zich zullen specialiseren in het leveren van diensten die voldoen aan cardiovasculaire, fitness-, wellness- en gezondheidsthema’s op het gebied van radiologie, cardiologie, oncologie, ademhaling en slaap. Nu we ons voortdurend moeten richten op de bredere gezondheidsbehoeften van onze bevolking, overwegen we ook de uitbreiding van lokale zorg met verdere gespecialiseerde, door de NHS opgedragen diensten. De aandacht moet dan vooral uitgaan naar het ondersteunen van ouderen en patiënten met onderliggende gezondheidsproblemen door de toegang tot deskundige gezondheidsdiensten te verbeteren en deze dichter naar de patiëntomgeving te brengen. Dit zou huisarts- en apotheekpraktijken en tele-tandheelkunde kunnen omvatten.

  Cardiovasculair

  Cardiovasculair

   

  • Beroerte/Hoofd
  • Hart
  • Slaap

  Fitheid

  Fitheid

   

  • Hart
  • MSK (bewegingsapparaat)
  • Pulmonaal

  Wellness

  Wellness

   

  • Borst
  • Osteoporose
  • Hart
  • Gynae
  • Darmen
  • Prostaat
  • Lever

  Gezondheid

  Gezondheid

   

  • Geestelijke gezondheid
  • Slaap

  Samen werken aan het vergroten van de capaciteit van de lokale diagnostische diensten

  Philips werkt samen met zorgaanbieders uit de publieke en onafhankelijke sector om de groei van lokale diagnostische centra te versnellen door infrastructuur, geavanceerde technologieën en geïntegreerde informatiesystemen te bieden en oplossingen mogelijk te maken die zijn gericht op het verbeteren van klinische, operationele en financiële resultaten en betere ervaringen voor patiënten en personeel.

   

  Als directe tijdelijke oplossing biedt Philips een modulaire en verplaatsbare LDC-oplossing.


  Klik hieronder om een beeld te krijgen van hoe u door samenwerking met Philips uw ideale diagnostische centrum kunt realiseren.

  Hotspot-afbeelding

  Oplossingen in de vorm van tijdelijke lokale diagnostische hubs


  Om de steeds langere wachttijd voor diagnostische beeldvorming op te vangen, ondersteunt Philips de NHS (National Health Service, het Britse openbare zorgstelsel) door tijdelijke Lokale diagnostische centra of Hubs (LDC/H) in modulaire en verplaatsbare opstellingen op te zetten.

   

  LDC/H-oplossingen zijn flexibel en kunnen gemeenschappelijke ruimten zijn in combinatie met vast te koppelen beeldvormingsruimten zoals Magnetic Resonance (MRI) en Computed Tomography (CT). Elke ruimte kan worden verwijderd en vervangen wanneer er sprake is van een verschuiving in de vraag.

   

  Philips beheert LDC/H-projecten van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke voltooiing, inclusief de volledige coördinatie van constructiediensten

  Röntgenkamer
  Röntgen
  Kind
  Wij zochten een strategische partner om ons aanbod van diagnostische diensten aan te vullen met technologische innovatie. Philips is nauw betrokken bij onze visie en kan omgaan met complexiteit en tegelijkertijd flexibel blijven; daarom is Philips de juiste partner om ons in dit traject te ondersteunen.”

  Dr. Steven Powell

  Chief Diagnostic Officer, Rutherford Diagnostics

  Onze lokale diagnostische centra worden ondersteund door het deskundige team van Philips Beheerde diensten. Wij ontwerpen deze geavanceerde faciliteiten samen met u. Afhankelijk van uw behoeften bieden wij diensten op het gebied van planning, inkoop, implementatie, onderhoud en prestaties.

  We leveren ontwerpen waarbij de mens centraal staat door geïntegreerde medische technologieën te integreren, waaronder Ambient Experience -oplossingen, wat tot grotere tevredenheid onder patiënten en medewerkers leidt, de productiviteit verhoogt en de resultaten verbetert. Ons gebruik van KI-technologie zorgt ook voor meer efficiëntie, nauwkeurigheid en kwaliteit van de zorg – en zorgt er tegelijkertijd voor dat u waar voor uw geld krijgt door optimale totale eigendomskosten.

  Philips Financiële diensten kan een reeks voorspelbare modellen voor financiering en financiële planning ondersteunen om aan alle budgettaire vereisten te voldoen en klanten in staat te stellen betere resultaten te behalen op het gebied van klinische, operationele en financiële resultaten en patiënt- en zorgverlenerervaringen.

  Infographic van lokale diagnostische centra
  Punt één

  Wij werken samen om uw patiënten te voorzien van de nieuwste medische technologieën en apparaten, met oplossingen voor een interactievere ervaring voor de patiënt.

  Punt twee

  Onze oplossingen worden ondersteund door een reeks flexibele, kosteneffectieve financierings- en financiële-planningsmodellen, die zo zijn opgesteld dat ze voldoen aan specifieke budgettaire vereisten.

  Punt drie

  Uitstekende patiënt- en zorgverlenerstrajecten bieden door de optimalisatie van workflows, waardoor toegang wordt verkregen tot ergonomische technologie, onderzoek en trainingsprogramma’s.

  Punt vier

  Door gebruik te maken van onze expertise op het gebied van transformatie om geavanceerde voorzieningen en klinische trajecten te leveren door de beoordeling van de behoeften aan apparatuur en diensten, klinische servicemodellen, infrastructuurplanning, strategisch ontwerp en programma’s voor verandermanagement.

  Punt vijf

  Wij ondersteunen u door het aanbieden van speciale teams voor uitmuntende dienstverlening, ondersteuningsstructuren om optimale benutting van bedrijfsmiddelen te garanderen, naast geïntegreerde informatiesystemen en bewaking op afstand van alle leveranciersonafhankelijke medische technologieën, apparaten en geïntegreerde informatiebeheersystemen.

  Samen werken aan de uitbreiding van diagnostische diensten en patiëntresultaten

  Philips en Rutherford Diagnostics zijn een 10-jarig partnerschap aangegaan om de diagnostische diensten in het Verenigd Koninkrijk te verbeteren

  Het eerste lokaal diagnostisch centrum van het Somerset NHS Foundation Trust opent in 2021 zijn deuren

  Rutherfold Diagnotics
  NHS-stichting

  LDC/H gerelateerde artikelen

  LDC

  Innoveren op het gebied van diagnostiek met nieuwe modellen voor zorg buiten het ziekenhuis

   

  Samen met zorgverleners werken om de weg vrij te maken voor lokale diagnostische centra (LDC) in het gehele Verenigd Koninkrijk

  HCI

  Versnelling van de lokale diagnostiek die dringend nodig is om de druk op de NHS te verlichten, zoals blijkt uit de bevindingen van onderzoekers van het Imperial College London en Philips UKI

   

  Evenementen

  Diagnose

  Diagnostische behandeling in het Verenigd Koninkrijk — uitbreiding van de zorgverlening  

   

  Datum: woensdag 21 april 2021

  Sprekers: Stephen McMillan, hoofd Solutions CoE Philips UKI, Jeevan Gunaratnam, Community Diagnostic Director, Philips UKI

   

  In het kader van de uitvoering van het NHS-plan en de NHS-visie is het uitgangspunt van Philips dat er een transformatie moet plaatsvinden in de levering van diagnostische en behandelingsdiensten in het Verenigd Koninkrijk. Hierbij moet de zorgverlening vanuit traditionele ziekenhuisomgevingen worden uitgebreid naar gemeenschapsinstellingen en specialistische omgevingen, en moeten de kansen worden benut die worden geboden door betaalbare en toegankelijke ruimtes buiten de ziekenhuizen.

  *

  Contactinformatie

  * Dit veld is verplicht

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

  We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

  *
  *

  Final CEE consent

  Contactinformatie

  * Dit veld is verplicht

  *

  Contactgegevens

  *
  *
  *

  Bedrijfsgegevens

  *
  *
  *

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.