Dokter die de gegevens op de computer controleert

Mobiele C-boogoplossingen

Er gaat niets boven ervaring

  Als toonaangevend bedrijf op het gebied van beeldgeleide therapie heeft Philips meer dan 65 jaar ervaring in het leveren van medische apparatuur en diensten die bijdragen aan vooruitgang op het gebied van minimaal invasieve operaties. Onze klanten hebben geprofiteerd van onze continue stroom van innovaties en onze wereldwijde service-infrastructuur sinds de introductie van de eerste mobiele C-boog in 1955.

  Als u op zoek bent naar een efficiënt hulpmiddel voor geleiding, behandeling en bevestiging tijdens chirurgische procedures, zijn de beeldvormingsoplossingen met mobiele C-boog van Philips een uitstekende keuze voor chirurgen en interventieartsen.

  Pictogram mobiele C-boog

  Mobiele C-bogen brengen onbeperkte mogelijkheden binnen handbereik

  Meer inzicht en een betere ervaring voor patiëntenzorg
   

  Bij het kiezen van een chirurgische C-boogoplossing draait het om prestaties en bruikbaarheid. Met de mobiele C-boogoplossingen van Philips kunt u snel en eenvoudig scherpe, gedetailleerde beelden verkrijgen ter ondersteuning van geïnformeerde beslissingen in de OK tijdens chirurgische procedures op het gebied van orthopedie, pijnbestrijding, vaatchirurgie en meer. Onze chirurgische C-boogtechnologie is zo ontworpen dat elke gebruiker er snel vertrouwd mee kan raken met minimale training.1

   

  Om het rendement te verhogen, helpt uw mobiele C-boogoplossing van Philips u om met de jaren klinisch relevant te blijven. Ons geharmoniseerde assortiment systemen is ontworpen voor lagere bedrijfskosten, eenvoudiger gebruik en gestroomlijnd materieelbeheer. De oplossingen zijn klaar om nieuwe klinische toepassingen en nieuwe service- en ondersteuningstechnologieën te omarmen wanneer deze worden ontwikkeld.

  Belangrijkste voordelen

  Visualiseer complexe anatomie duidelijk en met dosiscontrole

  Verhoog de efficiëntie met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en tijdbesparende functies

  Verlaag de totale eigendomskosten en vertrouw op professionele ondersteuning

  Vereenvoudig de bediening voor allerlei gebruikers dankzij een intuïtief ontwerp en intuïtieve geleiding

  Stroomlijn het gebruik en het beheer van materieel in alle OK's

  Ontdek hoe mobiele C-boogoplossingen van Philips nuttig kunnen zijn voor verschillende procedures

  • Mobiele C-bogen voor orthopedie

   Mobiele C-bogen voor orthopedie

   Voer met gemak en vertrouwen orthopedische procedures uit met de beeldvormingssystemen met mobiele C-boog van Philips Zenition, die bewezen gebruiksgemak en mogelijkheden voor toekomstige toepassingen bieden.

   Klik hier voor meer informatie
  • Mobiele C-bogen voor vasculair

   Mobiele C-bogen voor vasculair

   Ervaar meer gemak en vertrouwen tijdens vasculaire interventies en operaties met Philips Zenition-beeldvormingssystemen met mobiele C-boog.

   Klik hier voor meer informatie
  • Mobiele C-bogen voor pijnbestrijding

   Mobiele C-bogen voor pijnbestrijding

   Voer met gemak en vertrouwen pijnbestrijdingsprocedures uit met de beeldvormingssystemen met mobiele C-boog van Philips Zenition, die bewezen gebruiksgemak en mogelijkheden voor toekomstige toepassingen bieden.

   Klik hier voor meer informatie
  • Mobiele C-bogen voor gastro-enterologie/urologie

   Mobiele C-bogen voor gastro-enterologie/urologie

   Voer gastro-enterologische en urologieprocedures met meer gemak en vertrouwen uit met Zenition-beeldvormingssystemen met mobiele C-bogen van Philips.

   Klik hier voor meer informatie

  De Zenition C-boog helpt prof. dr. Bonaros om meer te zien en om het veiligheidsniveau te bereiken dat hij nodig heeft tijdens TAVI-procedures

  Lanceringsvideo Philips Zenition-reeks mobiele C-bogen

  De medische universiteit van Innsbruck is een jong onderzoekscentrum met een lange traditie, in het hart van de Oostenrijkse Alpen. De afdeling hartchirurgie van deze universiteit is een vooraanstaand kenniscentrum voor openhartchirurgie en complexe, minimaal invasieve ingrepen.


  Professor Nikolaos Bonaros is hartchirurg en voert complexe TAVI-ingrepen uit. Dankzij de Zenition mobiele C-boog van Philips kan hij meer zien bij een lagere blootstelling aan straling, zodat hij deze uitdagende procedures vol vertrouwen kan uitvoeren.

  “We hebben beeldvorming van hoge kwaliteit nodig. Waarom? Omdat we complexere ingrepen uitvoeren. Daarom willen we meer kunnen zien. Zo simpel is het. En om meer te kunnen zien heb je technologie nodig, heel moderne technologie, en dat is wat Zenition is.”

  Nikoloas Bonaros, M.D., Ph.D., hartchirurg

  Vrouwen in het callcenter

  Reken op ons zoals uw patiënten op u rekenen

   

  We werken samen met uw team om ervoor te zorgen dat uw systemen probleemloos blijven werken en up-to-date blijven.

   

  Werk met ons samen om de benutting en de uptime van uw systemen te ondersteunen. 

  Ontdek hoe dr. Vila en zijn team beter complexe vasculaire operaties kunnen uitvoeren dankzij hun Zenition mobiele C-boog

  Dokter die een interview geeft

  Het universitaire ziekenhuis Bellvitge is een onderwijsinstelling met 700 ziekenhuisbedden in Barcelona, Spanje, dat al lange tijd bekendstaat als specialistisch ziekenhuis voor chirurgie.

   

  Dr. Ramon Vila is een van de meest vooraanstaande specialisten op het gebied van minimaal invasieve vaatchirurgie in Spanje. Hij is hoofd van de afdeling voor angiologie en vaatchirurgie waar per jaar 1000 vasculaire chirurgische ingrepen worden uitgevoerd.

   

  Met de mobiele C-boog van Philips Zenition verkrijgt hij uitstekende beelden van hoge kwaliteit, waardoor hij de meeste vasculaire procedures kan uitvoeren met een lage dosisinstelling.

  Uiteindelijk is het belangrijkste dat je met een lage dosis een helder beeld hebt; dit is belangrijker dan alle andere eigenschappen van het hulpmiddel”.

  Ramon Vila Coll, M.D., vaatchirurg

  Ga met ons in gesprek of blijf op de hoogte
   

  Referenties

  1. Resultaten die werden verkregen tijdens gebruikerstests die in november 2013 werden uitgevoerd door Use-Lab GmbH, een onafhankelijk bedrijf. Bij de tests waren 30 clinici in de VS (15 artsen in samenwerking met 15 verpleegkundigen of röntgentechnici) betrokken, die gesimuleerde procedures uitvoerden met mobiele röntgensystemen van Philips in een gesimuleerde OK-omgeving. De clinici hadden niet eerder met elkaar samengewerkt.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.