Prestatieverbetering

Optimalisatiediensten voor cardiologie

Wilt u meer weten over optimalisatie voor cardiologie?
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

De operationele doorstroomcapaciteit verbeteren door de workflow te wijzigen

Omdat cardiologieteams steeds meer patiënten moeten behandelen in dezelfde tijd en de patiëntenzorg moeten verbeteren, kunnen onze consultants u helpen bij het vergroten van de operationele efficiëntie en de capaciteit voor patiënten.
 

Personeel en systemen moeten optimaal worden benut, planningsprocessen moeten worden verbeterd en wachttijden moeten worden verkort – allemaal om meer patiënten te kunnen behandelen. Wij kunnen u helpen bij het verbeteren van de workflow, het benutten van best practices en het implementeren van nieuwe processen om te voldoen aan afdelings-KPI's en prestatiedoelstellingen.

Een innovatieve benadering

Met behulp van een innovatieve en samenwerkingsgerichte benadering helpen onze consultants u om sterke en zwakke punten te identificeren, workflows te herontwerpen, nieuwe processen te implementeren en de resultaten op de lange termijn te bewaken.

 

  • Beoordeling: Op basis van gegevensanalyse wordt een beoordeling uitgevoerd om de basisprestaties te bepalen. Betrokkenen worden geïnterviewd, er worden waarnemingen gedaan en de afwijkingen ten opzichte van KPI's worden geïnventariseerd.
  • Evaluatie van patiëntervaring: Met behulp van het zorgpad dat de patiënt aflegt en de inzichten die daarbij worden opgedaan, worden verbeterpunten geïdentificeerd. Er worden werkteams samengesteld die zich richten op specifieke processen of KPI's (technologie, workflow, planning, enzovoort). Een marktbeoordeling helpt bij het vaststellen van strategische doelstellingen en nieuwe of aangepaste klinische aandachtsgebieden.
  • Aanbevelingen: Gezamenlijk met klinische teams en het management worden geprioriteerde aanbevelingen gedaan waarmee de efficiëntie van klinische processen kan worden vergroot en meer patiënten kunnen worden behandeld. Nieuwe processen worden getest en gevalideerd of zo nodig gewijzigd.
  • Implementatie: Onze consultants helpen bij het implementeren van nieuwe processen en het integreren van duurzame programma's voor verandermanagement.

Bewezen resultaten*

Door middel van patiëntgerichte werkzaamheden hebben onze consultants klanten geholpen om significante en duurzame resultaten te boeken op het gebied van klinische efficiëntie, capaciteit voor de behandeling van patiënten en patiënttevredenheid:

 

  • 20% kortere wachttijden voor patiënten bij het katheterisatielaboratorium in WMCHealth
  • Verbeterde systeembenutting en kortere onderzoekstijden
  • Verbeterde patiëntworkflow
  • Verbeterde processen leiden tot hogere patiënt- en medewerkerstevredenheid en minder personeelsverloop

Infographic 1 maatregelen voor de patiëntstroom bij cardiologie
Infographic 2 maatregelen voor de patiëntstroom bij cardiologie

* Resultaten van casestudy's bieden geen voorspellingen voor resultaten in andere casussen. Resultaten in andere gevallen kunnen variëren.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

Verwante services

 

Meer informatie over onze Healthcare Consulting Services voor uw organisatie

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.