Universele afstandsbediening

  TV all

  Universele afstandsbediening

  Home entertainment-bediening

  Als u een Flat TV en een bijpassend Home Entertainment-systeem hebt, dan maakt deze stijlvolle ultraplatte afstandsbediening het plaatje helemaal af! Deze slanke afstandsbediening biedt alle belangrijke functies van uw Home Entertainment-apparatuur in één leuk apparaatje. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Home entertainment-bediening

Geschikt voor meer dan 1200 merken

 • 4-in-1-afstandsbediening voor uw TV, STB, DVD en ontvanger

  Een tafel bedolven onder de afstandsbedieningen is verleden tijd. Bedien uw televisie, satellietontvanger (of set-top box (STB) voor kabeltelevisie), DVD-speler/recorder en ontvanger (versterker) met één afstandsbediening, ongeacht het merk of model.

 • Eenvoudig de IR-code van een andere afstandsbediening leren

  De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. U hoeft alleen naar de afstandsbediening te wijzen.

 • Gebruiksklaar voor Philips-apparatuur

  Als u apparaten van Philips gebruikt, kunt u de universele afstandsbediening onmiddellijk gebruiken. U hoeft niets te programmeren, omdat alle toetsen vooraf zijn geprogrammeerd voor Philips.

 • Ultraplat ontwerp dat past bij platte Home Entertainment-apparaten

  Een afstandsbediening met ultraplat ontwerp is slanker dan een standaardafstandsbediening. Dit is mogelijk doordat de standaardbatterijen zijn vervangen door knoopcelbatterijen (met het formaat van een knoop), die minder ruimte innemen.

 • Speciale toetsen voor het navigeren door menu's

  Speciale toetsen om eenvoudig te navigeren door de menu's van uw apparaat, zodat u dit met één vinger kunt bedienen zonder op de Shift-toets of functietoetsen te hoeven drukken

 • De actieve apparaatmodus wordt weergegeven door een lampje

  Kleine lampjes houden u op de hoogte van de apparaatmodus die op dat moment actief is.

 • Licht op wanneer batterij moet worden opgeladen of vervangen

  U weet op tijd wanneer u de batterijen opnieuw moet opladen of vervangen.

 • Zoekt automatisch het merk van uw apparatuur

  Het aan het werk krijgen van een nieuwe afstandsbediening is een simpel geval van de geschiktste code voor uw apparatuur zoeken.

 • Batterijen zijn inbegrepen, dus uitpakken en zappen maar

  Gebruik de nieuwe universele afstandsbediening direct uit de verpakking. U hoeft zelfs geen extra batterijen te kopen.

 • Bel de gratis helpdesk voor vragen en ondersteuning

  Als u problemen of vragen hebt over de universele afstandsbediening, of als een functietoets van de originele afstandsbediening niet wordt overgenomen door het uitgebreide, ingebouwde codegeheugen van de afstandsbediening, kunt u zeven dagen per week contact opnemen met de helpdesk.

 • URC-ondersteuningsservice via de speciale website

  Ondersteuning voor uw specifieke afstandsbediening waarbij en voor alle codes van alle merken is beschikbaar via de URC-website van Philips.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in