Universele afstandsbediening

  TV all

  Universele afstandsbediening

  Snelle en eenvoudige installatie

  Het innovatieve SimpleSetup verzekert u van een snelle en eenvoudige installatie van uw universele Philips-afstandsbediening. Dankzij het ergonomische ontwerp en het optimale formaat van de knoppen is hij eenvoudig in gebruik en ideaal als vervanging voor oude, verloren of kapotte afstandsbedieningen! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Snelle en eenvoudige installatie

 • SimpleSetup is een exclusieve functie van Philips

  SimpleSetup is een exclusieve functie van Philips

  Met de innovatieve SimpleSetup-functie stelt u de universele afstandsbediening in slechts 3 eenvoudige stappen in: 1. Zoek de merkcode van uw apparaat op en voer deze in op de afstandsbediening 2. Druk op de aan-uitknop totdat uw apparaat wordt uitgeschakeld 3. Controleer of alle toetsen werken. Klaar!

 • Ligt perfect in de hand

  Dankzij de vormgeving ligt de afstandsbediening perfect in de hand, zodat een natuurlijk en probleemloos gebruik wordt bevorderd. En de afstandsbediening ziet er nog fantastisch uit ook!

 • URC-ondersteuningsservice via de speciale website

  Speciale ondersteuning voor uw afstandsbediening, waarbij alle codes van alle merken beschikbaar zijn via de URC-website van Philips.

 • De knoppen met optimaal formaat zijn beter leesbaar en verhogen het gebruiksgemak

  Dankzij de knoppen met optimaal formaat kunt u de opdruk beter lezen. Bovendien drukt u de speciaal ontworpen knoppen eenvoudiger in.

 • De perfecte afstandsbediening met alle belangrijke bedieningsfuncties

  Deze gebruiksvriendelijke afstandsbediening met grote knoppen voor zenderkeuze en volumeregeling is de perfecte oplossing als de afstandsbediening van uw televisie stuk is of verloren is gegaan.

 • Gebruiksklaar voor Philips-apparatuur

  Als u apparaten van Philips gebruikt, kunt u de universele afstandsbediening onmiddellijk gebruiken. U hoeft niets te programmeren, omdat alle toetsen vooraf zijn geprogrammeerd voor Philips.

 • Geschikt voor meer dan 1000 apparaten

  Volledig compatibel met meer dan 1000 apparaten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in