PC-webcam

  PC-webcam

  Iedereen in de houding!

  Maak video's van 1,3 megapixels en foto's van 8 geïnterpoleerde megapixels met geweldig geluid, 5x digitale zoom en een groothoeklens, zodat meer mensen in het beeld passen. U kunt uw beelden direct uploaden naar YouTube en het scharnier kan eenvoudig worden gedraaid. Niets of niemand is meer veilig voor uw lens!

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Iedereen in de houding!

 • Eenvoudig op te bergen doordat het camerahoofd naar voren kan worden gevouwen

  Eenvoudig op te bergen doordat het camerahoofd naar voren kan worden gevouwen
 • Resolutie van 1,3 echte megapixels voor geweldige beeldkwaliteit

  Met een videoresolutie van 1,3 echte megapixels gaat geen detail verloren. Geweldige bewegende beelden van hoge kwaliteit en rustgevend voor de ogen.

 • 8 geïnterpoleerde megapixels voor haarscherpe foto's

  Uw webcam biedt gedetailleerdere foto's met een resolutie van 8 megapixels (geïnterpoleerd). Dit is hoog genoeg voor het afdrukken van foto's met hoge resolutie op posterformaat.

 • Met de groothoeklens komen er meer mensen in beeld

  De hoogwaardige glazen groothoeklens biedt een groter gezichtsveld. De groothoeklens werkt op dezelfde manier als een groothoeklens voor fotocamera's. Er passen meer personen in het videoframe zonder verlies van beeldkwaliteit.

 • Rechtstreeks video's uploaden naar YouTube

  Houd uw vrienden en familie op de hoogte door uw nieuwste video's te delen op YouTube. Maak een persoonlijke video met uw webcam en gebruik één toepassing om uw video in 3 eenvoudige stappen te uploaden naar YouTube. Dubbelklik om de video te selecteren, voer uw YouTube-gebruikersnaam en -wachtwoord in en voer daarna het onderwerp en een eventuele beschrijving van de video in. Klik vervolgens op 'Upload'.

 • 5x digital zoom voor superieure close-ups

  Zoom in en uit om het perfecte frame te krijgen voor welk beeld dan ook. U bedient de zoom volledig via de interface op het scherm terwijl u naar het beeld kijkt. Op deze manier kunt u het beeld perfect aanpassen.

 • Geen lach gaat verloren dankzij Face Tracking

  De geavanceerde camerasoftware detecteert uw gezicht automatisch en beweegt de lens in uw richting. U blijft in het midden van het beeld, ook al beweegt u tijdens een videogesprek. Dat geeft u de vrijheid om op natuurlijke wijze gesprekken te voeren.

 • Levensechte video van 60 frames per seconde

  Levensechte, full-motion video van 60 frames per seconde. Ideaal voor videochats met vrienden of video-opnamen van hoge kwaliteit.

 • Ingebouwde richtmicrofoon voor geluid van hoge kwaliteit

  De richtmicrofoon stelt zich in op uw stem, zodat u op normale toon kunt spreken en niet dichtbij hoeft te gaan zitten om verstaanbaar te zijn. Hierdoor wordt achtergrondruis automatisch verminderd en komt het geluid natuurlijker over.

 • Ruisonderdrukking voor betere, heldere spraak

  Deze hoogstaande ruisonderdrukkingstechnologie onderdrukt achtergrondgeluid en verbetert de helderheid van spraak, in zowel een rustige als rumoerige omgeving.

 • Richt elke kant op dankzij het draaibare verbindingsstuk

  Webcammen was nog nooit zo eenvoudig. De camera kan dankzij het draaischarnierontwerp 360° in elke gewenste richting worden gedraaid. U krijgt dus alles in beeld zonder de webcam aan te raken.

 • Universele klem voor desktops, notebooks en schermen

  Met de universele klem bevestigt u de webcam eenvoudig maar toch stevig op alle desktops, notebooks en LCD-schermen. Het ontwerp is zeer veilig en de webcam beweegt of valt niet wanneer u in gesprek bent.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in