PC-webcam

  PC-webcam

  Blijf contact houden

  Met video en foto's van 1,3 geïnterpoleerde megapixels, face tracking, 3x digitale zoom voor close-ups en een fotoknop waarmee u direct foto's maakt. Het enige dat u hoeft te doen: aansluiten en chatten! De universele klem past op desktops, notebooks en schermen.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Blijf contact houden

 • Eenvoudig op te bergen doordat het camerahoofd naar voren kan worden gevouwen

  Eenvoudig op te bergen doordat het camerahoofd naar voren kan worden gevouwen
 • Verbeterde resolutie van 1,3 geïnterpoleerde megapixels voor haarscherp beeld

  Uw webcam biedt een resolutie van 1,3 megapixels (geïnterpoleerd) voor zowel video als foto's. U kunt dus foto's van hoge kwaliteit maken die ook afgedrukt op groot formaat nog prachtig zijn.

 • Geen lach gaat verloren dankzij Face Tracking

  De geavanceerde camerasoftware detecteert uw gezicht automatisch en beweegt de lens in uw richting. U blijft in het midden van het beeld, ook al beweegt u tijdens een videogesprek. Dat geeft u de vrijheid om op natuurlijke wijze gesprekken te voeren.

 • Snel verbinding: aansluiten en chatten maar

  Zodra u de webcam op een USB-poort hebt aangesloten, wordt hij door de computer herkend. U kunt direct een videochat starten want de webcam is meteen klaar voor gebruik.

 • 3x digitale zoom voor close-ups

  Zoom in en uit om het perfecte frame te krijgen van welk beeld dan ook. U kunt de zoom volledig via de interface op het scherm bedienen terwijl u naar het beeld kijkt. Op deze manier kunt u het beeld perfect aanpassen.

 • Vloeiende video van 30 frames per seconde

  Ga zitten en geniet van prachtige videobeelden van 30 frames per seconde. U zult zien dat uw videobeelden vloeiender zijn en dat u betere videochats ervaart.

 • Ruisonderdrukking voor betere, heldere spraak

  Deze hoogstaande ruisonderdrukkingstechnologie onderdrukt achtergrondgeluid en verbetert de helderheid van spraak, in zowel een rustige als rumoerige omgeving.

 • Richt elke kant op dankzij het draaibare verbindingsstuk

  Webcammen was nog nooit zo eenvoudig. De camera kan dankzij het draaischarnierontwerp 360° in elke gewenste richting worden gedraaid. U krijgt dus alles in beeld zonder de webcam aan te raken.

 • Universele webcamklem voor desktops, notebooks en schermen

  Met de universele klem bevestigt u de webcam eenvoudig maar toch stevig op alle desktops, notebooks en LCD-schermen. Het ontwerp is zeer veilig en de webcam beweegt of valt niet wanneer u in gesprek bent.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in