Digitaal fotoalbum

  Digitaal fotoalbum

  De magie van het beeldverhaal

  Met een fotoalbum ervaart u de magie van het beeldverhaal. De vrolijkste, minder vrolijke, vertederendste, en zelfs de gênantste momenten... Waar woorden tekortschieten, vertelt een digitaal fotoalbum het verhaal. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Digitaal fotoalbum

20, 3 cm (8"), Aanraakbediening op rand SPH8608/12 Soortgelijke producten zoeken

De magie van het beeldverhaal

Digitaal fotoalbum

 • imagen Pro voor scherpe, levendige en natuurlijke huidskleuren

  De unieke imagen-fotoverbeteringstechnologie van Philips analyseert uw foto's automatisch om de kleuren te verbeteren en aan te passen voor een optimaal contrast. imagen Pro biedt een nog geavanceerdere fotoverbetering en combineert de 3 essentiële elementen van imagen om de kleuren nauwkeuriger weer te geven, de kleurdiepte te optimaliseren en het contrast dynamisch te verbeteren. Bovendien zorgt imagen Pro voor natuurlijkere huidskleuren, scherpere beelden en een trillingsvrije weergave van foto's, wat erg belangrijk is voor stilstaande beelden.

 • Beeldformaat voor optimale storingsvrije weergave, 4:3

  Het digitale Philips PhotoFrame zorgt ervoor dat uw foto wordt weergegeven in de verhouding 4:3 voor de beste kijkervaring.

 • Eenvoudig te gebruiken oplaadstation voor accu

  Dit station fungeert als standaard, maar ook als oplaadstation voor de accu. Volledig opgeladen is de ingebouwde accu goed voor 2 uur draadloos kijkplezier.

 • Aanraakgevoelige bedieningselementen op de rand

  De aanraakgevoelige bediening wordt direct verlicht wanneer u het fotoalbum gebruikt, zodat u eenvoudig door uw foto's kunt bladeren.

 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk menu voor bladeren, zoeken en ordenen

  Het eenvoudige en gebruiksvriendelijke menu, een uniek ontwerp van Philips, maakt bladeren, zoeken en ordenen gemakkelijker dan ooit

 • bekijk uw foto's in 10 verschillende collagestijlen!

  bekijk uw foto's in 10 verschillende collagestijlen!

 • Keuze uit 15 leuke geanimeerde klokken voor tijdweergave met een persoonlijke touch

  15 leuke geanimeerde klokken voor tijdweergave met een persoonlijke touch.

 • Fotoalbum met milieuvriendelijk ontwerp

  De fotoalbums van Philips worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons erop richten milieuvriendelijke producten te ontwikkelen. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling.

 • Automatische in-/uitschakeling van het scherm bij vooraf ingestelde tijden voor energiebesparing

  De timer schakelt PhotoFrame in en uit op ingestelde tijden. Dit zorgt voor energiebesparing en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee, want hierdoor bespaart u tot een derde van de energiekosten van het PhotoFrame.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in