Digitaal PhotoFrame met accu

  Bluetooth

  Digitaal PhotoFrame met accu

  "...dat ben ik met je tante toen we nog klein waren."

  In alle hectiek zou u bijna vergeten wie er echt toe doet. Houd uw geliefden nu altijd bij u met dit Philips PhotoFrame. Deze geweldige fotolijst heeft een ingebouwde accu waarmee u 2 uur lang waar u maar wilt uw favoriete foto's kunt bekijken. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Digitaal PhotoFrame met accu

20, 3 cm (8"), Multimedia, Beeldverhouding 4:3 SPH8208/10 Soortgelijke producten zoeken

"...dat ben ik met je tante toen we nog klein waren."

PhotoFrame met accu

 • imagen Pro voor scherpe, levendige en natuurlijke huidskleuren

  De unieke imagen-fotoverbeteringstechnologie van Philips analyseert uw foto's automatisch om de kleuren te verbeteren en aan te passen voor een optimaal contrast. imagen Pro biedt een nog geavanceerdere fotoverbetering en combineert de 3 essentiële elementen van imagen om de kleuren nauwkeuriger weer te geven, de kleurdiepte te optimaliseren en het contrast dynamisch te verbeteren. Bovendien zorgt imagen Pro voor natuurlijkere huidskleuren, scherpere beelden en een trillingsvrije weergave van foto's, wat erg belangrijk is voor stilstaande beelden.

 • Beeldformaat voor optimale storingsvrije weergave, 4:3

  Het digitale Philips PhotoFrame zorgt ervoor dat uw foto wordt weergegeven in de verhouding 4:3 voor de beste kijkervaring.

 • Eenvoudig te gebruiken oplaadstation voor accu

  Dit station fungeert als standaard, maar ook als oplaadstation voor de accu. Volledig opgeladen is de ingebouwde accu goed voor 2 uur draadloos kijkplezier.

 • Aanraakgevoelige bedieningselementen op de rand van het PhotoFrame

  De aanraakgevoelige bedieningselementen op het PhotoFrame worden direct verlicht zodra u deze gebruikt, zodat u eenvoudig door uw foto's, videoclips en muziek kunt bladeren. In de modus voor fotoweergave kunt u eenvoudig een nieuwe foto selecteren uit de miniatuurafbeeldingen op het scherm door uw vinger langs de horizontale aanraakrand te bewegen.

 • Breng uw foto's over vanaf uw mobiele telefoon via Bluetooth

  Als u vaak foto's maakt met uw mobiele telefoon, kunt u deze nu via Bluetooth overbrengen naar uw digitale Philips PhotoFrame. Een dongle of kabel is niet nodig.

 • Automatische diapresentatie vanaf USB of geheugenkaart

  Als u een USB-stick of geheugenkaart plaatst, wordt automatisch een diapresentatie gestart. Handig wanneer u geen zin hebt uw foto's naar het PhotoFrame te kopiëren.

 • Voeg een nieuwe glans toe aan oude herinneringen met RadiantColor

  RadiantColor is een exclusieve technologie van Philips voor het weergeven van kleinere foto's in de optimale beeldverhouding van 4:3 door de kleuren door te laten lopen van de randjes van een foto (die net geen volledig scherm vult) naar de zijden van het scherm, waardoor zwarte balken en vervorming van het beeldformaat worden voorkomen.

 • Automatische in-/uitschakeling van het scherm bij vooraf ingestelde tijden voor energiebesparing

  De timer schakelt PhotoFrame in en uit op ingestelde tijden. Dit zorgt voor energiebesparing en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee, want hierdoor bespaart u tot een derde van de energiekosten van het PhotoFrame.

 • Milieuvriendelijk PhotoFrame

  De PhotoFrames van Philips worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons erop richten milieuvriendelijke producten te ontwikkelen. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in