Digitaal PhotoFrame

  Digitaal PhotoFrame

  "Dat was de leukste vakantie ooit!"

  De tijd vliegt als je plezier hebt. Houd die leuke herinneringen levend met het Philips PhotoFrame. Dit prachtig ontworpen PhotoFrame met aanraakbediening biedt optimaal kijkgenot met minimale moeite. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Digitaal PhotoFrame

20, 3 cm (8"), Multimedia, Beeldverhouding 4:3 SPF5008/12 Soortgelijke producten zoeken

"Dat was de leukste vakantie ooit!"

PhotoFrame met aanraakbediening

 • imagen Pro voor scherpe, levendige en natuurlijke huidskleuren

  De unieke imagen-fotoverbeteringstechnologie van Philips analyseert uw foto's automatisch om de kleuren te verbeteren en aan te passen voor een optimaal contrast. imagen Pro biedt een nog geavanceerdere fotoverbetering en combineert de 3 essentiële elementen van imagen om de kleuren nauwkeuriger weer te geven, de kleurdiepte te optimaliseren en het contrast dynamisch te verbeteren. Bovendien zorgt imagen Pro voor natuurlijkere huidskleuren, scherpere beelden en een trillingsvrije weergave van foto's, wat erg belangrijk is voor stilstaande beelden.

 • Beeldformaat voor optimale storingsvrije weergave, 4:3

  Het digitale Philips PhotoFrame zorgt ervoor dat uw foto wordt weergegeven in de verhouding 4:3 voor de beste kijkervaring.

 • Geanimeerde klok met rustgevende tijdweergave

  Tover in een oogwenk een rustgevende, kleurrijke klok op uw PhotoFrame wanneer u geen foto's hoeft te bekijken. De Animated Kiddie Clock is ideaal voor kinderen en een prima hulpmiddel om ze te leren klokkijken.

 • Automatische diapresentatie vanaf USB of geheugenkaart

  Als u een USB-stick of geheugenkaart plaatst, wordt automatisch een diapresentatie gestart. Handig wanneer u geen zin hebt uw foto's naar het PhotoFrame te kopiëren.

 • Aanraakgevoelige bedieningselementen op de rand van het PhotoFrame

  De aanraakgevoelige bedieningselementen op het PhotoFrame worden direct verlicht zodra u deze gebruikt, zodat u eenvoudig door uw foto's, videoclips en muziek kunt bladeren. In de modus voor fotoweergave kunt u eenvoudig een nieuwe foto selecteren uit de miniatuurafbeeldingen op het scherm door uw vinger langs de horizontale aanraakrand te bewegen.

 • Voeg een nieuwe glans toe aan oude herinneringen met RadiantColor

  RadiantColor is een exclusieve technologie van Philips voor het weergeven van kleinere foto's in de optimale beeldverhouding van 4:3 door de kleuren door te laten lopen van de randjes van een foto (die net geen volledig scherm vult) naar de zijden van het scherm, waardoor zwarte balken en vervorming van het beeldformaat worden voorkomen.

 • Milieuvriendelijk PhotoFrame

  De PhotoFrames van Philips worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons erop richten milieuvriendelijke producten te ontwikkelen. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling.

 • Stroom besparen met een automatische dimmer die omgevingslicht detecteert

  Smart Power Pro is een sensor die uw PhotoFrame in- en uitschakelt door het omgevingslicht te detecteren. Dit zorgt voor energiebesparing en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee, want u bespaart tot een derde van de energiekosten van het PhotoFrame. Het beste nieuws is dat dit allemaal automatische gebeurt!

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in