Webcam

  High Definition, zelfs in het donker

  Dit is simpelweg de beste webcam ter wereld; hij is voorzien van de geavanceerde technologie van Philips en de optieken zijn zo gevoelig dat u zelfs in het donker kleurrijke HD-beelden kunt maken. Deze webcam is ideaal voor webcasting en huisbewaking. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

High Definition, zelfs in het donker

Met Pixel Plus en Digital Natural Motion

 • Digital Natural Motion om trillende effecten weg te werken

  Digital Natural Motion om trillende effecten weg te werken

  Philips heeft Digital Natural Motion ontwikkeld om de trillende effecten bij bewegende beelden weg te werken. Digital Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (op DVD). Het resultaat is een naadloze weergave van bewegingen en een uitstekende scherpte, wat het kijken nog plezieriger maakt.

 • Video van 90 frames per seconde voor trillingsvrije beelden

  De bliksemsnelle beeldverversing van 90 frames per seconde maakt ongelooflijk stabiele beelden die perfect zijn voor videovergaderingen en huisbewaking op afstand.

 • Technologie met ultragevoelige sensor voor werken in het donker

  De hoogwaardige, ultragevoelige CCD-sensor zorgt zelfs in het donker voor natuurlijk uitziende beelden.

 • Gezichtstracking volgt uw gezicht automatisch

  De geavanceerde camerasoftware detecteert uw gezicht automatisch en beweegt de lens in uw richting. U blijft in het midden van het beeld, ook al beweegt u tijdens een videogesprek. Dat geeft u de vrijheid om op natuurlijke wijze gesprekken te voeren.

 • 1,3 MP voor extra beeldkwaliteit

  1,3 MP is de hoogste resolutie voor een webcam. Hierdoor kunt u de webcam als camera gebruiken. U kunt er hoogwaardige foto's mee maken die zelfs goed genoeg zijn voor het afdrukken van grotere, hoogwaardige foto's.

 • Pixel Plus voor details, diepte en helderheid

  Pixel Plus is een digitale beeldverwerkingsfunctie die het aantal lijnen en pixels vergroot. Het resultaat is een superscherp beeld met ongelooflijk veel details en diepte, altijd en bij elke bron.

 • Nauwkeurige glazen lens voor scherpere beeldkwaliteit

  Scherp, helder en duidelijk. Dankzij de nauwkeurige glazen lens bent u verzekerd van een hoogwaardige beeldkwaliteit voor alle toepassingen - van foto's tot videoberichten. De afgewerkte lenzen zijn voorzien van een speciaal laagje om de levensduur te verlengen en om ze tegen beschadigingen en stof te beschermen.

 • Hoogwaardige videobeelden en hoogwaardig geluid toevoegen aan gesprekken

  De webcam is ontworpen om videobeelden toe te voegen aan uw gesprekken via internet. U kunt dus uw familie en vrienden niet alleen horen, maar ook zien! De webcam is eenvoudig te bedienen en werkt onmiddellijk. Daarnaast is deze ook nog eens volledig toekomstbestendig!

 • Webcasting met TV-kwaliteit

  Deze camera is perfect voor webcasting dankzij de enorm hoge beeldkwaliteit. Deel uw video met familie en vrienden of zend deze uit via internet.

 • Bewegingsmelder voor betrouwbare huisbewaking

  Met de speciale bewegingsmelderfunctie kunt u alles opnemen wat er in huis gebeurt terwijl u er niet bent. Stel de camera in op de bewegingsmeldermodus wanneer u het huis verlaat en de webcam begint pas met opnemen wanneer er beweging wordt waargenomen.

 • 8x digitale zoom voor superieure close-ups

  Zoom in en uit om het perfecte frame te krijgen voor welk beeld dan ook. U bedient de zoom volledig via de interface op het scherm terwijl u naar het beeld kijkt. Op deze manier kunt u het beeld perfect aanpassen.

 • Beheer de webcam en de bijbehorende toepassingen met geavanceerde VLounge

  Maak en verzend V-mails in een handomdraai. VLounge is geavanceerde software voor het maken, beheren en archiveren van foto's en videoclips in slechts een paar muisklikken. U kunt de software ook gebruiken in combinatie met de thuismonitor, als bewegingsmelder en voor webcasting.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in