Webcam

  Ga chatten via Skype

  De perfecte Skype-webcam! Deze webcam is eenvoudig te gebruiken, maakt prachtige beelden en heeft een headset waarmee u kunt praten zonder echogeluid. Daarnaast kunt u ook e-mailen en foto's en videoclips beheren en archiveren, en dat in slechts een paar klikken. Videochatten was nog nooit zo eenvoudig. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ga chatten via Skype

 • Multimediaheadset en hoofdmicrofoon voor de beste geluidskwaliteit

  Uw webcam wordt geleverd met een Philips-multimediaheadset. Dankzij de hoofdmicrofoon bent u verzekerd van optimale geluidskwaliteit en draagcomfort.

 • Video van 30 frames per seconde met Skype-resoluties

  Met 30 frames per seconde kunt u genieten van natuurgetrouwe en full-motion videogesprekken zonder de schokkerige beelden. Deze herhalingsfrequentie wordt ook door Skype gebruikt en maakt van videochatten een leukere ervaring.

 • VGA-resolutie (640 x 480) voor scherpe beelden

  VGA (640 x 480) betekent dat er ongeveer 300.000 pixels worden gebruikt om het volledige beeld te maken. Deze VGA-resolutie zorgt voor scherpe afbeeldingen die u in documenten, op webpagina's en in e-mails kunt gebruiken.

 • Automatische beeldoptimalisatie voor superbeeldkwaliteit

  De automatische beeldoptimalisatie helpt u optimaal te profiteren van uw webcam door automatisch de camera en de beeldinstellingen aan te passen om deze overeen te doen komen met het beschikbare licht.

 • Roterende lens voor extra gebruiksgemak en natuurlijke beelden

  Roterende lens voor extra gebruiksgemak en natuurlijke beelden. U vindt snel en gemakkelijk de beste hoek voor de camera, zonder dat u er wat onder hoeft te zetten om de hoek te wijzigen.

 • Stabiele bevestiging op elke monitor, zowel op een laptop als op een bureau

  Met de multifunctionele standaard kunt u de webcam eenvoudig monteren op elke monitor, laptop, notebook of plat oppervlak.

 • Installation Manager voor eenvoudige installatie

  Installeer uw webcam in een handomdraai met de handige Installation Manager. U hoeft alleen maar de eenvoudige, stapsgewijze instructies te volgen om de webcam in te stellen zodat deze perfect overeenkomt met uw computer.

 • Zeer geschikt voor Skype en andere berichtservices

  De webcam en de bijbehorende software zijn ontworpen met het oog op Skype en andere berichtservices. Voeg videobeelden toe aan Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger en andere gratis berichtservices. Daarnaast zijn de webcam en de software geschikt voor Windows Messenger en NetMeeting voor vergaderingen met meerdere personen via video. Tenslotte zijn ze ook nog eens toekomstbestendig.

 • Compatibel met alle verkrijgbare imagingsoftware

  De webcam is geschikt voor alle verkrijgbare, gratis en professionele imagingsoftware. Maak een foto van een video en open deze met een beeldbewerkingsprogramma.

 • Fotoknop om direct geweldige foto's te maken

  Met één druk op deze knop maakt uw webcam automatisch een foto. Dit is een geweldige manier om uw foto's toe te voegen aan e-mails, op webpagina's of in documenten.

 • Maak, archiveer en beheer afbeeldingen en V-mails met VLounge

  Software voor het zeer eenvoudig maken, beheren en archiveren van foto's en videoclips. Met enkele muisklikken kunt u videomails maken en verzenden. Dit softwarepakket biedt u alles wat u nodig heeft om uw Philips-webcam ten volle te benutten.

 • Meteen beginnen met de snelstartknop voor VLounge

  Om de VLounge-toepassing te starten, drukt u gewoon op de snelstartknop

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in