Opzetborstel voor de extra gevoelige huid

  Opzetborstel voor de extra gevoelige huid

  Opzetborstel voor de extra gevoelige en droge huid

  Met deze Philips-opzetborstel zorgt u voor een milde reiniging van de gevoelige huid. De borstel heeft langere en zachtere borstelharen voor extra zachte maar doeltreffende dagelijkse reiniging van de extra gevoelige en droge huid. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Opzetborstel voor de extra gevoelige huid

Elke 3 maanden vervangen, Voor dagelijks gebruik, Voor gevoelige en droge huid, Eenvoudig te vervangen SC5993/10 Soortgelijke producten zoeken

Compatibele producten

Opzetborstel voor de extra gevoelige en droge huid

Voor schone en zachte huid

 • Vervang de borstel iedere drie maanden voor optimale resultaten

  Vervang de borstel regelmatig voor de beste reinigingsresultaten. De borstel is gemakkelijk te vervangen door de borstel uit het apparaat te trekken.

 • De zachtste borstelharen van Philips voor ultrazachte reiniging

  Met de nieuwe VisaPure Essential-borstel voor de extra gevoelige huid reinigt u uw huid beter dan met de hand en zorgt u goed voor uw gevoelige huid. De borstel heeft ultrazachte borstelharen voor een extra zachte reiniging met minder huidirritatie. De borstelharen zijn dun, langer en flexibeler, wat zorgt voor minder wrijving op de huid en een glad resultaat. De uiteinden van de borstelharen zijn twee keer zo lang gepolijst, zodat ze soepeler over de huid glijden. Zo krijgt u eenvoudig een schone en gezonde huid.

 • Opklikbare opzetborstel; eenvoudig op te zetten en te verwijderen

  De opzetborstel kan met een eenvoudige klik worden opgezet of verwijderd. Onze gemakkelijk op te zetten borstels zijn compatibel met alle VisaPure-modellen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in