Lumea

IPL ontharingssysteem

  Lumea

  IPL ontharingssysteem

  Vertraag de teruggroei van haartjes

  Het Philips Lumea IPL ontharingssysteem verricht wonderen om teruggroei van haar, waar ook op het lichaam, te voorkomen. Zachte lichtpulsen zorgen, indien regelmatig gebruikt, dag in dag uit voor een zijdezachte huid. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Lumea IPL ontharingssysteem

Alleen voor gebruik op het lichaam, Behandeling onderbenen in 15 minuten, Levensduur >100.000 lichtpulsen, Snoerloos ontwerp SC2001/00 Soortgelijke producten zoeken

Vertraag de teruggroei van haartjes

IPL ontharingssysteem: elke dag een zijdezachte huid

 • Elke dag een zijdezachte huid

  Elke dag een zijdezachte huid

  Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel. Hierdoor laat de haarwortel los en wordt voorkomen dat deze terugkomt. Door deze behandeling te herhalen, blijft uw huid altijd zacht en glad.

 • Moeiteloos en effectief

  Moeiteloos en effectief

  Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat er sprake is van een aanzienlijke haarvermindering na slechts twee tweewekelijkse behandelingen. Na vier à vijf van deze tweewekelijkse behandelingen waren de resultaten optimaal. Om deze resultaten te behouden, hoeft u de behandeling slechts elke paar weken te herhalen. Verder heeft klinisch onderzoek aangetoond dat u het beste de behandeling elke twee à vier weken kunt herhalen, afhankelijk van hoe snel uw haar terugkomt.

 • Speciaal aangepast zodat consumenten het product veilig thuis kunnen gebruiken

  Speciaal aangepast zodat consumenten het product veilig thuis kunnen gebruiken

  Philips Lumea werkt met een innovatieve, op licht gebaseerde technologie die IPL (Intense Pulsed Light) wordt genoemd. Philips heeft deze technologie zodanig aangepast dat u het product veilig thuis kunt gebruiken. Bij de ontwikkeling van dit baanbrekende ontharingssysteem heeft Philips nauw samengewerkt met vooraanstaande dermatologen. Ruim tien jaar lang hebben we uitgebreid consumentenonderzoek gedaan met behulp van 1500 vrijwilligers.

 • Vijf instelbare lichtsterktes

  Vijf instelbare lichtsterktes

  Philips Lumea heeft vijf instelbare lichtsterktes voor een milde maar effectieve behandeling. Als Philips Lumea op de juiste manier wordt gebruikt, is de IPL behandeling zelfs op de gevoelige huid en lichaamsdelen veilig en eenvoudig.

 • Snoerloos gemak

  Snoerloos gemak

  Het unieke snoerloze ontwerp van de Lumea is ideaal: u kunt de Lumea namelijk gebruiken waar en wanneer u maar wilt.

 • Geen vervangende onderdelen nodig

  Geen vervangende onderdelen nodig

  Philips Lumea is een complete oplossing die u meteen kunt gebruiken. Bovendien hebt u geen vervangende lampen of gels nodig.

 • Toepassingsgebieden

  Toepassingsgebieden

  Verwijder met een gerust hart ongewenst haar op lichaamsdelen onder de neklijn: benen, onderarmen, bikinilijn, armen en buik.

 • Geschikte haar- en huidtypen

  Geschikte haar- en huidtypen

  Philips Lumea werkt effectief op (natuurlijk) donkerblond, bruin en zwart haar. Net als met andere behandelingen op basis van licht, is Philips Lumea NIET geschikt voor rood, lichtblond of wit/grijs haar. Ook is Philips Lumea NIET geschikt voor een zeer donkere huid.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in