Lumea Advanced

IPL Lichtontharing

  • KA

  Lumea Advanced

  IPL Lichtontharing

  Eenvoudig een langdurig zijdezachte huid

  Het Philips Lumea Advanced IPL lichtontharingsapparaat voorkomt teruggroei van haar op het lichaam, gezicht en bikinilijn. Zachte lichtpulsen zorgen bij regelmatig gebruik tot wel 2 maanden lang een zijdezachte huid. Lumea Advanced biedt een handige oplossing voor langdurig ontharen van lichaam en gezicht. Bereik tot wel 75% haarvermindering na slechts 3 behandelingen.** Philips Lumea is speciaal ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor thuisgebruik. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 299,00 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Eenvoudig een langdurig zijdezachte huid

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Eenvoudig een langdurig zijdezachte huid

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Lumea Advanced IPL Lichtontharing

Voor gebruik op lichaam en gezicht, Behandeling onderbenen in 15 minuten, > 250.000 lichtflitsen, Extra lang snoer SC1997/00 Soortgelijke producten zoeken

Eenvoudig een langdurig zijdezachte huid

 • Ontwikkeld door dermatologen voor thuisgebruik

  Ontwikkeld door dermatologen voor thuisgebruik

  Philips Lumea maakt gebruik van innovatieve IPL-technologie om de haargroeicyclus te doorbreken. Zachte lichtflitsen naar de haarwortel zorgen dat de haarzakjes in rustfase komen en de groeicyclus wordt onderbroken. De techniek is afgeleid van professionele schoonheidssalons en door Philips geschikt gemaakt voor veilig, comfortabel én effectief gebruik in het comfort van je eigen huis. Philips Lumea is ontwikkeld in samenwerking met huidexperts en dermatologen. Door 14 jaar onderzoek, ontwikkeling en uitgebreide tests met behulp van 2000 vrouwen, is Lumea veilig en effectief. Lumea is al gekozen door meer dan 1,5 miljoen vrouwen en het nummer 1 merk in IPL.***

 • Tot 75% haarvermindering na slechts 3 behandelingen**

  Tot 75% haarvermindering na slechts 3 behandelingen**

  Onderzoek heeft aangetoond dat er sprake is van een aanzienlijke haarvermindering na 3 tweewekelijkse behandelingen. Voor een blijvend glad resultaat raden wij u aan om elke 4 tot 8 weken te behandelen, afhankelijk voor de haartjes weer teruggroeien. Dit is verschillend per persoon. Het is de bedoeling dat je de huid behandeld nadat deze is geschoren, gewaxt of geëpileerd.

 • Geschikt voor een grote verscheidenheid aan huid- en haartypen

  Geschikt voor een grote verscheidenheid aan huid- en haartypen

  Philips Lumea werkt effectief op een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypen: op (natuurlijk) donkerblond, bruin en zwart haar en op huidtinten variërend van zeer wit tot donkerbruin. Net als andere lichtbehandelingen is Philips Lumea NIET geschikt voor de behandeling van rood, lichtblond of wit/grijs haar. Dit product is ook niet geschikt voor een zeer donkere huid.

 • Geschikt voor een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypen

  Geschikt voor een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypen

  Het opzetstuk voor het gezicht heeft een speciale filter voor extra veiligheid en een klein venster (2 CM²) voor maximale precisie en nauwkeurige behandeling van bovenlip, kin en bakkebaarden.

 • Opzetstuk voor het gezicht met nauwkeurig ontwerp en extra gezichtsfilter (2 CM²)

  Opzetstuk voor het gezicht met nauwkeurig ontwerp en extra gezichtsfilter (2 CM²)

  Het opzetstuk voor het lichaam heeft een groot venster (4 CM²) dat zorgt voor een snelle behandeling van grote vlakke delen van het lichaam, zoals benen, armen of buik.

 • Groot lichaamsopzetstuk met groot venster voor grote oppervlakken (4 CM²)

  Groot lichaamsopzetstuk met groot venster voor grote oppervlakken (4 CM²)

  Het kiezen van de juiste lichtintensiteit is zeer belangrijk. Philips Lumea Prestige heeft 5 lichtsterktes en een automatische SmartSkin sensor, die eenvoudig de juiste sterkte kiest op basis van je huidtint. De SmartSkin sensor leest je huidtint en adviseert over de instelling die geschikt is voor jou. Als de SmartSkin sensor een huidtint detecteert die te donker is voor dit product, stopt Lumea automatisch met flitsen.

 • De SmartSkin sensor adviseert de ideale lichtintensiteit op basis van je huidtype

  De SmartSkin sensor adviseert de ideale lichtintensiteit op basis van je huidtype

  Philips Advanced is met draad te gebruiken. Dit zorgt voor een optimaal performance zonder onderbrekingen, ongeacht hoe lang je bezig bent met de behandeling.

 • Lumea Advanced is met draad te gebruiken

  Lumea Advanced is met draad te gebruiken

  De geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur aan het begin van elke sessie en van tijd tot tijd tijdens de sessie voor extra veiligheid. Als deze een huidtint detecteert die te donker is voor dit product, worden de pulsen automatisch gestopt.

 • Zachte behandeling

  Zachte behandeling

  Zacht voor uw huid.

 • Geen vervangingsonderdelen, geen verborgen kosten

  Geen vervangingsonderdelen, geen verborgen kosten

  Philips Lumea is een complete oplossing die u meteen kunt gebruiken. Er zijn geen navulcartridges of gels nodig voor het gebruik van Lumea. De lamp gaat maar liefst 250.000 lichtflitsen mee, wat gelijk staat aan 20 jaar gebruik.****

 • Glij- en flitsmodus voor een gemakkelijker gebruik

  Glij- en flitsmodus voor een gemakkelijker gebruik

  De hoofdmodus maakt een glijdende beweging mogelijk voor gemakkelijk en consistent gebruik.

 • Vijf instelbare lichtsterktes

  Vijf instelbare lichtsterktes

  Philips Lumea heeft vijf instelbare lichtsterktes voor een milde maar effectieve behandeling. Als Philips Lumea op de juiste manier wordt gebruikt, is de IPL behandeling zelfs op de gevoelige huid en lichaamsdelen veilig en eenvoudig.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in