Cloudmonitorvoet

  Cloudmonitorvoet

  Eenvoudig, veilig en milieubewust

  Maak IT efficiënter met deze zero client alles-in-één oplossing. Sluit uw huidige monitor aan en integreer hem in uw VMware-omgeving voor maximale flexibiliteit. De beste IT-keuze dankzij flexibiliteit, beheerbaarheid en ultieme beveiliging. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Cloudmonitorvoet

Monitoren van 48 cm (19") - 73 cm (29"), In hoogte verstelbaar, voor VMware SB4B1927VB/00 Soortgelijke producten zoeken

Eenvoudig, veilig en milieubewust

 • SmartErgoBase voor betere ergonomie

  SmartErgoBase voor betere ergonomie

  De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken, zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

 • VDI: de eenvoud van alles-in-één

  VDI: de eenvoud van alles-in-één

  Werknemers hebben een geordende, betrouwbare computer nodig. IT-beheerders moeten hardwareprestaties, toegang tot gegevens en veiligheid garanderen en de kosten terugdringen. Met Virtual Desktop Infrastructure (VDI) kunnen IT-beheerders alle gegevens en software op een centrale server zetten, en op de werkplek in een eenvoudige alles-in-één client voorzien. Gebruikers hebben zo meer ruimte op hun bureau, gegevens op de server zijn veilig toegankelijk via de client en IT-uitgaven aan de clientzijde worden aanzienlijk teruggedrongen.

 • Geschikt voor VMWare, voor naadloze integratie

  Geschikt voor VMWare, voor naadloze integratie

  Philips-cloudapparaten voor VMware zijn gebaseerd op PCoIP-technologie (PC over Internet Protocol), zodat organisaties deze naadloos kunnen integreren in een VMware Virtual Desktop Infrastructure (VDI). De virtualisatietechnologie van VMware is het meest doorontwikkeld en uitgebreid, biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid en beveiliging, en is het snelst en eenvoudigst te installeren.

 • Tera2-chipset voor hoge prestaties

  De nieuwe verbeterde Tera2-chipset biedt een hogere efficiëntie en betere prestaties. Niet alleen biedt Tera2 tot 5 keer betere pixelprestaties dan de vorige generatie, ook is het energieverbruik lager, wordt minder bandbreedte gebruikt en is de beveiliging beter.

 • Zero Client SmartConnect voor optimale uitbreidbaarheid

  Met een overvloed aan aansluitingen, zoals een DVI-uitgang voor gebruik van twee schermen, een microfoon- en audio-aansluiting voor webvergaderingen, een USB-poort voor universele aansluitingen en een LAN-aansluiting voor veilige netwerkverbindingen, garandeert Zero Client Smart Connect snelle en soepele integratie in bestaande netwerken.

 • Alles-in-één zero client voor energiebesparingen

  Energiekosten stijgen en de budgetten van IT krimpen. Daarom gaan organisaties op zoek naar manieren om de energiekosten terug te dringen. Alles-in-één zero clients verbruiken slechts een fractie van de energie die een standaard clientmonitorsysteem verbruikt. Organisaties kunnen hiermee dus milieu-effecten minimaliseren en het bespaarde geld steken in benodigde verbeteringen.

 • Milieuvriendelijke oplossing

  "Philips gebruikt duurzame, milieuvriendelijke materialen bij de monitorenserie. Alle plastic behuizingen, metalen chassisonderdelen en verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Voor bepaalde modellen gebruiken we tot wel 65% gerecycled plastic. Dankzij een strenge naleving van de RoHS-normen worden giftige stoffen, zoals lood, aanzienlijk verminderd of verwijderd. De hoeveelheid kwik in monitoren met CCFL-achtergrondverlichting is aanzienlijk verlaagd en geheel verwijderd uit monitoren met LED-achtergrondverlichting. Ga voor meer informatie naar de Philips-website http://www.asimpleswitch.com/global/.

Alle specificaties bekijken
 • Monitor niet meegeleverd

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in