Pronto

Seriële verlenger

  Pronto

  Seriële verlenger

  Ontworpen door installateurs, gemaakt door Philips

  De geavanceerde seriële verlenger RFX9600 wordt geleverd in een standaard 48 cm (19") behuizing met rekmontagemogelijkheid. Naast 4 apart adresseerbare IR-poorten, 4 RS232-poorten en 4 relaisuitgangen, biedt deze verlenger ook 'power sensing'.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ontworpen door installateurs, gemaakt door Philips

 • Bekabelde bediening van het netwerk via standaard CAT5-kabel

  De verlenger wordt op het netwerk aangesloten via een standaard RJ-45-Ethernet-poort.

 • Geavanceerde connectiviteit: adresseerbare IR-poorten

  Met adresseerbare IR-poorten kunnen dezelfde apparaattypen in een rek onafhankelijk van elkaar worden bediend (door dezelfde verlenger). Dit is met name het geval bij meerdere set-top boxes voor contentdistributie door het hele huis. Aan elk apparaat is een eigen speciale IR-poort toegewezen. Hierdoor ontvangt het apparaat alleen de IR-codes die zijn bedoeld voor dit apparaat en niet voor een ander apparaat. Zonder adresseerbare IR-codes ontvangt elk apparaat altijd alle uitgezonden IR-codes.

 • Geavanceerde connectiviteit: seriële RS232-interface

  RS232 (ook bekend als seriële communicatie) is een veiliger bedieningsmechanisme dan traditionele IR-bediening. Via de 4 seriële poorten op de verlenger kan het bedieningspaneel maximaal 4 verschillende apparaten bedienen met een seriële interface, zoals geavanceerde A/V-ontvangers, projectoren, DVD-spelers of lichtregelingssystemen.

 • Geavanceerde connectiviteit: contactsluitingen

  Contactsluitingen worden met name gebruikt voor de bediening van gemotoriseerde apparatuur zoals projectorschermen, plasmaliften. gordijnen enz. die geen enkele andere bedieningsinterface hebben. De verlenger heeft 4 contactsluitingen waarmee u het bedieningspaneel kunt openen of sluiten. Hierdoor kunnen 4 gemotoriseerde apparaten afzonderlijk van elkaar worden bediend.

 • Geavanceerde connectiviteit: invoersensoren

  Invoersensoren detecteren of apparatuur is ingeschakeld. Optionele stroom-, beeld- en geluidssensoren leveren het benodigde voltage om te bepalen of de apparatuur is ingeschakeld of uitgeschakeld. Deze sensoren dienen te worden aangesloten op de invoersensor. De status van de invoersensor kan worden gebruikt in voorwaardelijke macro's zodat de apparatuur indien gewenst wordt ingeschakeld of uitgeschakeld.

 • Het unieke Pronto-protocol garandeert een superieure bediening

  Het Pronto-systeem gebruikt standaard WiFi voor draadloze bediening, maar aan dit systeem is een aanvullend slim protocol toegevoegd voor het betrouwbaar en tijdig uitvoeren van IR-codes en macro's.

 • Slimme feedback biedt directe informatie over het systeem

  Het slimme 2-weg Pronto-protocol regelt de opdrachten die worden verzonden vanaf het Pronto-bedieningspaneel naar de verlengers. Elke verlenger accepteert de opdracht en de gebruiker wordt geïnformeerd als een opdracht niet kan worden uitgevoerd.

 • Zendt IR-codes uit tot 1 MHz

  Het krachtige IR-circuit kan vrijwel alle IR-codes uitzenden. Waar veel afstandsbedieningen zijn beperkt tot een frequentie van 125 kHz, kunnen de Pronto-verlengers frequenties tot maximaal 1 MHz aan.

 • Standaard 48 cm (19") behuizing, rekmontage

  De verlenger past perfect in een standaard 48 cm (19") rek voor een eenvoudige en professionele installatie. Al het benodigde montagemateriaal wordt bij de verlenger geleverd.

 • DHCP en vaste IP ondersteund voor flexibele netwerkconfiguratie

  DHCP- en vaste IP-configuratie worden beide ondersteund. DHCP kan eenvoudiger worden geconfigureerd, terwijl vaste IP het stabielste netwerk biedt.

 • Slimme feedbackindicatoren voor het eenvoudig oplossen van problemen

  Gekleurde LED's geven informatie over de status van het systeem, zoals Ethernet- of WiFi-verbindingen, of het uitvoeren van een IR-, RS232- of relaisopdracht (alleen RFX9600). Fouten worden ook weergegeven, zodat de gebruiker indien nodig problemen zelf kan oplossen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in