Pronto

Draadloze verlenger

  Wi-Fi

  Pronto

  Draadloze verlenger

  Ontworpen door installateurs, gemaakt door Philips

  De draadloze verlenger is een compacte eenheid met vier apart adresseerbare IR-uitgangen. De verlenger werkt direct, waarbij de integratie van Pronto in een thuisnetwerk wordt vereenvoudigd. Er kunnen maximaal 16 verlengers worden opgenomen in één systeem.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ontworpen door installateurs, gemaakt door Philips

 • Geen beperkingen in het bereik met gebruik van repeaters

  Standaard WiFi-repeaters of toegangspunten kunnen worden gebruikt om het bereik van de Pronto te vergroten. Zo kan op eenvoudige en voordelige wijze een volledig bereik worden gegarandeerd, ongeacht de grootte van het huis.

 • Geavanceerde connectiviteit: adresseerbare IR-poorten

  Met adresseerbare IR-poorten kunnen dezelfde apparaattypen in een rek onafhankelijk van elkaar worden bediend (door dezelfde verlenger). Dit is met name het geval bij meerdere set-top boxes voor contentdistributie door het hele huis. Aan elk apparaat is een eigen speciale IR-poort toegewezen. Hierdoor ontvangt het apparaat alleen de IR-codes die zijn bedoeld voor dit apparaat en niet voor een ander apparaat. Zonder adresseerbare IR-codes ontvangt elk apparaat altijd alle uitgezonden IR-codes.

 • Bekabelde en/of draadloze bediening van het netwerk

  Afhankelijk van de situatie kan de verlenger voor maximale betrouwbaarheid met kabels via Ethernet of draadloos met WiFi worden gebruikt voor een flexibele installatie.

 • Het unieke Pronto-protocol garandeert een superieure bediening

  Het Pronto-systeem gebruikt standaard WiFi voor draadloze bediening, maar aan dit systeem is een aanvullend slim protocol toegevoegd voor het betrouwbaar en tijdig uitvoeren van IR-codes en macro's.

 • Slimme feedback biedt directe informatie over het systeem

  Het slimme 2-weg Pronto-protocol regelt de opdrachten die worden verzonden vanaf het Pronto-bedieningspaneel naar de verlengers. Elke verlenger accepteert de opdracht en de gebruiker wordt geïnformeerd als een opdracht niet kan worden uitgevoerd.

 • Zendt IR-codes uit tot 1 MHz

  Het krachtige IR-circuit kan vrijwel alle IR-codes uitzenden. Waar veel afstandsbedieningen zijn beperkt tot een frequentie van 125 kHz, kunnen de Pronto-verlengers frequenties tot maximaal 1 MHz aan.

 • Klaar voor gebruik met de autonome modus

  De verlenger werkt direct in de autonome modus en vereist geen speciale instellingen. Indien codering of vaste IP gewenst is, is de interne webbrowser beschikbaar via een PC of laptop.

 • Compacte behuizing voor op tafel

  De compacte, lichte behuizing kan overal worden geplaatst en kan eenvoudig achter apparatuur worden verborgen.

 • Slimme feedbackindicatoren voor het eenvoudig oplossen van problemen

  Gekleurde LED's geven informatie over de status van het systeem, zoals Ethernet- of WiFi-verbindingen, of het uitvoeren van een IR-, RS232- of relaisopdracht (alleen RFX9600). Fouten worden ook weergegeven, zodat de gebruiker indien nodig problemen zelf kan oplossen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in