3D-zender

  Geniet van 3D op uw Philips 3D Ready TV

  Upgrade uw Philips 3D Ready TV naar 3D, en films bekijken in uw eigen woonkamer zal nooit meer hetzelfde zijn! Deze 3D-zender is volledig compatibel met alle Philips Active 3D-brillen die momenteel verkrijgbaar zijn.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geniet van 3D op uw Philips 3D Ready TV

met elke Philips Active 3D-bril

 • Full HD 3D Ready* voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Ready* voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen huiskamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generaties snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-kijkervaring verkregen. Premium 3D-films op Blu-ray bieden een breed scala van hoge kwaliteit. De 3D-functie voor Blu-ray is na een software-upgrade op dit systeem beschikbaar (ga naar www.philips.com/blu-ray).

 • Om te gebruiken bij uw Philips Full HD 3D Ready TV

  Om te gebruiken bij uw Philips Full HD 3D Ready TV (zie gerelateerde producten voor compatibele TV's)

 • De 3D-zender communiceert tussen de TV en de 3D-bril*

  De 3D-zender is eenvoudig te installeren en communiceert tussen de TV en uw Active 3D-bril.

 • Extra 3D-brillen apart verkrijgbaar

  Als u met het hele gezin van een 3D-ervaring wilt genieten, kunt u extra Active 3D-brillen kopen (uitbreidingsset PTA03 of PTA516).

 • Eenvoudig te installeren op uw TV

  De installatie van deze 3D-zender is gemakkelijk en snel; gewoon aansluiten en kijken maar.

Alle specificaties bekijken
 • PTA215 is een uitbreidingsset en werkt niet als zelfstandig apparaat. PTA03- of PTA516-brillen zijn compatibel met deze uitbreidingsset. Bij de gerelateerde producten kunt u de compatibiliteit met de TV controleren.
 • Gezondheidswaarschuwing:
 • als u of uw gezinsleden een voorgeschiedenis hebben van epilepsie of lichtgevoelige aanvallen, raadpleegt u een arts voordat u zichzelf blootstelt aan knipperende lichtbronnen, snel opeenvolgende beelden of 3D-beelden.
 • Om ongemakken als duizeligheid, hoofdpijn en desoriëntatie te voorkomen, raden wij u aan geen 3D-beelden gedurende langere tijd te bekijken. Als u ongemak ervaart, dient u te stoppen met kijken naar 3D-beelden en geen handelingen uit te voeren die gevaarlijk kunnen zijn totdat alle symptomen zijn verdwenen.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • Gebruik de 3D-bril niet voor een ander doel dan 3D TV-kijken.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in