Showline

Media Center

  Showline

  Media Center

  Een wereld vol entertainment vanuit uw luie stoel

  Een krachtig mediacentrum waarmee u vanuit uw huiskamer of elke andere plaats in huis toegang hebt tot TV, internet, muziek, video, foto's en nog veel meer.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een wereld vol entertainment vanuit uw luie stoel

Overal in huis

 • Digital Natural Motion voor vloeiende bewegende beelden

  Philips heeft Digital Natural Motion ontwikkeld om de trillende effecten bij bewegende beelden weg te werken. Digital Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (op DVD). Het resultaat is een naadloze weergave van bewegingen en een uitstekende scherpte, wat het kijken nog plezieriger maakt.

 • Motion adaptive de-interlacing voor superscherpe afbeeldingen

  Dit slimme de-interlacingalgoritme herkent het type videosignaal (stilstaand beeld, bewegend beeld of film) en optimaliseert het de-interlacingproces automatisch met de modi Spatial, Temporal of Film. Op deze manier hebt u altijd een superscherp en stabiel beeld.

 • LikeMusic - uw persoonlijke DJ die muziek aanpast aan uw stemming

  LikeMusic is uw slimme, intuïtieve persoonlijke DJ die muziek aanpast aan uw stemming. Druk op de LikeMusic-knop en er wordt een afspeellijst gegenereerd met titels in dezelfde stijl als de titel waarnaar u luistert. Dit gebeurt via een door Philips gepatenteerd algoritme dat muziek analyseert op tempo, stemgeslacht en instrumentatie. Het muziekbestand krijgt een label, en als u op de LikeMusic-knop drukt, wordt er gezocht op basis van deze labels. De titels die er het meeste op lijken worden op een afspeellijst gezet, en de weergave begint zodra de oorspronkelijke titel is afgelopen.

 • Intuïtieve gebruikersinterface verlicht de toetsen van geselecteerde apparaten

  Alleen de relevante toetsen voor het op dit moment geselecteerde apparaat worden verlicht voor extra bedieningsgemak.

 • Extra functies door toekomstige software-upgrades

  Om uw apparaat up-to-date te houden, kunt u nieuwe software downloaden wanneer deze beschikbaar is. Sluit het apparaat direct of via een PC aan op internet en start het upgrade-programma.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in