Draadloze Faro-telefoon

  Draadloze Faro-telefoon

  Communicatie in een modern jasje

  De opvallend vormgegeven Philips Faro maakt van een draadloze telefoon moderne kunst. Verfijnde lijnen zorgen dat de telefoon één geheel lijkt als hij op zijn basis staat. Geniet van slimme functionaliteit, zoals meteen gebruikmaken van de speakerfunctie en eenvoudig snoozen. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 79,99 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Communicatie in een modern jasje

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Draadloze Faro-telefoon

1, 8 inch display, witte verlichting, Handsfree luidsprekertelefoon M7701B/22 Soortgelijke producten zoeken

Communicatie in een modern jasje

 • Geen energieverbruik wanneer de ECO+-modus is geactiveerd

  Geen energieverbruik wanneer de ECO+-modus is geactiveerd

  Philips-telefoons zijn energiezuinig en ontworpen met oog voor het milieu. In de ECO-modus neemt de straling met maximaal 60% af en tijdens het opladen zelfs met maximaal 95%. Als de modus ECO+ is geactiveerd, is er helemaal geen straling.

 • Directe toegang tot luidsprekertelefoon voor eenvoudig handsfree kletsen

  Directe toegang tot luidsprekertelefoon voor eenvoudig handsfree kletsen

  De ingebouwde luidspreker van de telefoon versterkt de stem van de beller zodat u handsfree een gesprek kunt voeren. Zo kunt u multitasken tijdens belangrijke gesprekken. Druk op de luidsprekerknop op het basisstation om een handsfree gesprek te voeren terwijl de handset in het basisstation staat. Dankzij het slimme design van de luidspreker bovenop de handset geniet u altijd van uitstekend geluid in de luidsprekermodus.

 • HQ-Sound: hoogwaardige akoestische techniek voor superieur geluid

  HQ-Sound: hoogwaardige akoestische techniek voor superieur geluid

  HQ-Sound: hoogwaardige akoestische techniek voor superieure geluidsweergave. Dankzij tientallen jaren ervaring en baanbrekende innovaties in de ontwikkeling van HiFi-audioproducten en hoogwaardige hoofdtelefoons, beschikken onze DECT-telefoons over een voortreffelijk helder geluid. Als het gaat om verbetering van de geluidskwaliteit hebben onze akoestische technici en architecten overal aan gedacht: hoogwaardige componenten, digitale signaalverwerking, nauwkeurig akoestisch ontwerp, en geavanceerd testen en afstemmen. Het resultaat is een helder, duidelijk en authentiek geluid. Het klinkt zo goed en zo natuurlijk, het is bijna alsof je naast elkaar staat.

 • Wit-op-zwart display van 4,6 cm (1,8") met hoog contrast

  Een contrastrijk wit-op-zwart LCD-display zorgt voor betere leesbaarheid en past perfect bij het slanke ontwerp van de Philips Faro.

 • Gekalibreerde, naadloos geïntegreerde toetsen voor nauwkeurig kiezen

  Met het gekalibreerde toetsenpaneel voelt u duidelijk iedere aanslag wanneer u een nummer kiest of een contactpersoon invoert in het telefoonboek. Gedetailleerd onderzoek naar toetsenpaneelmaterialen en -structuren en uitgebreide gebruikerstests hebben geleid tot de juiste balans tussen de drukkracht en de toetsreactie voor nauwkeurig kiezen.

 • Eenvoudig te bereiken snoozeknop voor meer slaaptijd

  Met een druk op een knop op het basisstation kunt u eenvoudig reageren op het alarm en ervoor kiezen om nog een paar minuten te snoozen (met een maximum van 3 keer). Stel de eenvoudige alarmfunctie is en zorg dat de handset in het basisstation staat. Een icoon op het display van het basisstation geeft aan dat het alarm is ingesteld.

 • Zwarte lijst, anonieme oproep, stille modus, nummerblokkering

  De zwarte lijst voorkomt dat u oproepen van bepaalde nummers ontvangt of van nummers die met bepaalde cijfers beginnen, zodat u geen ongewenste telefoontjes krijgt. Voor oproepblokkering kunt u 4 nummers laten onthouden. Elke set kan uit 1-24 cijfers bestaan. Wanneer er een oproep binnenkomt van een nummer dat begint met een van deze cijfers of als het nummer overeenkomt met een van de 4 ingestelde te blokkeren nummers, dan gaat de telefoon niet over. Met de stille modus kunt u voor bepaalde tijdstippen beltonen uitschakelen voor wat rust en stilte. Dankzij nummerblokkering kunt u hoge telefoonrekeningen voorkomen door oproepen naar specifieke nummers te blokkeren.

 • Kies hoe u de handset wilt opladen

  Voor betrouwbaarheid en gemak kan de handset in beide richtingen van het docking station worden opgeladen.

 • Compatibel met gehoorapparaten - vermindert ongewenst geluid

  Met deze functie kan de telefoon gekoppeld worden aan het gehoorapparaat om het gesprek te versterken, terwijl omgevingsgeluid en het zoemende, brommende of jankende geluid dat anders kan voorkomen, wordt verminderd.

 • Secundair display op basisstation met nummerherkenning en klok

  Het contrastrijke wit-op-zwart display van de Philips Faro is naadloos en stijlvol geïntegreerd in het basisstation. Het display toont de nummerherkenning wanneer er een oproep binnenkomt en de tijd in de inactieve modus. U kunt het display in het basisstation uitschakelen, zodat u niet wordt gestoord door het licht.

 • Visuele beltoon knippert om inkomende oproepen aan te geven

  Met de slimme visuele beltoon wordt u gewaarschuwd bij iedere inkomende oproep. Het display en de achtergrondverlichting van het toetsenpaneel knipperen zodat u weet dat u wordt gebeld.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in