Draadloze thuismonitor

  Draadloze thuismonitor

  Houd uw huis in de gaten via de iPhone/iPad

  Met de draadloze Philips InSight-thuismonitor kunt u uw huis in de gaten houden als u de deur uit bent. Eenvoudig te installeren, zodat u direct vanaf een iPhone of iPad een oogje in het zeil kunt houden. Pushmeldingen geven aan wanneer er beweging of geluid is gedetecteerd. Bekijk alle voordelen

 • Houd uw huis in de gaten via de iPhone/iPad

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Houd uw huis in de gaten via de iPhone/iPad

Met een gerust hart de deur uit

 • Wi-Fi-compatibel voor plaatsing overal in huis

  Wi-Fi-compatibel voor plaatsing overal in huis

  De draadloze In.Sight-thuismonitor is een monitor met Wi-Fi-functionaliteit die via uw draadloos thuisnetwerk rechtstreeks video en audio streamt naar monitors die u op elke gewenste plek kunt gebruiken.

 • Directe bewaking via uw iPhone of iPad

  Directe bewaking via uw iPhone of iPad

  Nadat u de draadloze InSight-thuismonitor op uw lokale netwerk hebt geïnstalleerd, kunt u de videostream overal ter wereld direct bekijken op uw iPhone of iPad via Edge-, 3G- en draadloze netwerken. Er zijn geen grenzen aan waar en hoe u uw video kunt bekijken.

 • iPhone/iPad-app voor handige bediening

  iPhone/iPad-app voor handige bediening

  De draadloze Philips InSight-thuismonitor is een geavanceerde, app-gebaseerde draadloze videomonitor waarmee u kunt zien en horen wat er in huis gebeurt, waar op de wereld u ook bent. U kunt de app gratis naar uw iPhone of iPad downloaden via de App Store.

 • Snelle en eenvoudige installatie via QR-code

  Snelle en eenvoudige installatie via QR-code

  U kunt de draadloze InSight-thuismonitor snel en eenvoudig koppelen aan een iPhone of iPad. Houd het plaatje met de QR-code voor de lens om de InSight-app te activeren. De monitor is klaar voor gebruik wanneer het lampje ononderbroken groen brandt.

 • Kijk naar maximaal 16 monitors met één app op uw iPhone/iPad

  Kijk naar maximaal 16 monitors met één app op uw iPhone/iPad

  U kunt met één app naar maximaal 16 draadloze Philips InSight-thuismonitors kijken. Plaats zoveel monitors als u wilt, waar u maar wilt.

 • Magnetische voet voor gemakkelijke aanpassing van de kijkrichting

  Magnetische voet voor gemakkelijke aanpassing van de kijkrichting

  De draadloze Philips InSight-thuismonitor heeft een magnetische voet waarop de monitor rust, waardoor u de monitor naar iedere hoek kunt draaien en aanpassen.

 • Extra wandbevestiging voor optimale plaatsing

  Extra wandbevestiging voor optimale plaatsing

  De draadloze In.Sight-thuismonitor wordt geleverd met een beugel voor wandbevestiging. Gebruik deze beugel om de monitor eenvoudig te bevestigen aan wand of plafond. De voet zelf is draaibaar, zodat u de draadloze In.Sight-monitor na bevestiging nog steeds kunt herpositioneren.

 • Direct netwerken met encryptie voor veilige verbinding

  Direct netwerken met encryptie voor veilige verbinding

  De draadloze In.Sight-thuismonitor van Philips maakt gebruik van zeer effectieve encryptie om uw privacy te allen tijde te waarborgen. De draadloze In.Sight-thuismonitor gebruikt elke keer wanneer hij verbinding maakt een unieke encryptiesleutel.

 • Ingebouwde geluids- en bewegingsdetectie

  Ingebouwde geluids- en bewegingsdetectie

  Het is onmogelijk te voorspellen wanneer er iets kan gebeuren. De draadloze InSight-thuismonitor staat op de uitkijk met instelbare geluids- en bewegingsdetectie. U wordt gewaarschuwd zodra er geluid of beweging is gedetecteerd.

 • Telefonische meldingen als de monitor geluid/beweging detecteert

  Telefonische meldingen als de monitor geluid/beweging detecteert

  Ontvang automatisch pushmeldingen op uw iPhone/iPad wanneer de monitor beweging of geluid detecteert.

 • Uploaden van opnamen naar uw eigen Dropbox-account

  Uploaden van opnamen naar uw eigen Dropbox-account

  De monitor neemt automatisch gebeurtenissen op die door geluid of beweging worden teweeggebracht. Bovendien kunt u gebeurtenissen handmatig opnemen en zelfs foto's maken. De opnamen worden naar uw Dropbox-account geüpload.

 • Bewaking via elke webbrowser

  Met de draadloze InSight-thuismonitor kunt u in realtime in de browser zien wat er in uw huis gebeurt, of u nu een PC of een Mac met Chrome, Internet Explorer, Safari of Firefox gebruikt.

Alle specificaties bekijken
 • Met de draadloze In.Sight-thuismonitor kunt u gratis en onbeperkt live-videobeelden bekijken via het draadloze netwerk in uw huis. Wanneer u op afstand live-videobeelden wilt bekijken (via een extern Wi-Fi-netwerk of via 3G), is dit ook gratis voor een onbeperkt aantal sessies; dan geldt echter wel een limiet van 5 minuten per sessie.
 • Langere videosessies en andere premiumfuncties kunt u aanschaffen via de app. Deze voorwaarden kunnen worden gewijzigd.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in