Design collection

Draadloze telefoon met antwoordapparaat

  Design collection

  Draadloze telefoon met antwoordapparaat

  Een gevoel van luxe

  Bellen zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij de ID965. Verbeteringen als het wit-op-zwartscherm, de met leer afgewerkte handset en de aanraakgevoelige toetsen zijn een traktatie voor uw zintuigen en bieden net dat extra vleugje luxe. Bekijk alle voordelen

 • Een gevoel van luxe

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Design collection Draadloze telefoon met antwoordapparaat

Leer, Zwart ID9651B/22 Soortgelijke producten zoeken

Een gevoel van luxe

 • XHD-geluid

  U kunt nu waar u ook bent een telefoongesprek voeren zonder ruis, en met ongelooflijk goed en helder spraakvolume. Dankzij een hoogwaardige luidspreker, geavanceerde technologie en een echte akoestische kamer hebt u nu een ongelooflijk goede geluidskwaliteit bij elk telefoongesprek.

 • Aanraakgevoelige toetsen op basisstation

  U hoeft niet meer hard op een toets te drukken. Een lichte aanraking op een aanraakgevoelige toets is voldoende om uw invoer te registreren.

 • Luidsprekertelefoon met handset voor handsfree bellen

  Luidsprekertelefoon met handset voor handsfree bellen

  De handsfree modus maakt gebruik van een ingebouwde luidspreker om de stem van de beller te versterken, zodat u tijdens een gesprek kunt praten en luisteren zonder de telefoon aan uw oor te houden. Dit is vooral nuttig als u het gesprek met meerdere mensen wilt volgen of als u tijdens het gesprek aantekeningen wilt maken.

 • Antwoordapparaat met directe toegang

  Met de bedieningsknoppen op het apparaat hebt u op eenvoudige en directe wijze toegang tot alle functies van het digitale antwoordapparaat. Zo mist u nooit meer een oproep of bericht.

 • Zeer laag energieverbruik

  Dankzij de uiterst efficiënte stroomvoorziening, wordt het gehele energieverbruik verlaagd met ruim 50%, vergeleken met een conventionele stroomvoorziening.

 • Automatische beperking van het stroomverbruik van het apparaat

  Dankzij een intelligent ingebouwd systeem, wordt de verbruikte stroom constant gecontroleerd en geoptimaliseerd, afhankelijk van de afstand tussen de handset en het basisstation.

 • Met leer afgewerkte handset

  De afwerking met echt leer op de achterkant van de handset voegt een extra gevoel van luxe toe aan het toch al exclusieve ontwerp.

 • Uniek wit-op-zwartscherm

  Het apparaat ziet er fantastisch uit en dankzij het hoge contrast van een wit-op-zwartscherm wordt de leesbaarheid op unieke wijze vergroot.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in