Home cinema

  HDMI

  Home cinema

  Superieure Surround Sound zonder de rommel

  Ga net als in de bioscoop helemaal op in meerkanaals Surround Sound - zonder in een kamer vol luidsprekers en kabels te zitten. De Philips SoundBar met Ambisound is een compleet home cinema-systeem dat zowel DVD's als CD's afspeelt. Bekijk alle voordelen

 • Superieure Surround Sound zonder de rommel

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Superieure Surround Sound zonder de rommel

Haal de bioscoop in huis

 • Ambisound-technologie voor Surround Sound vanuit minder luidsprekers

  Ambisound-technologie voor Surround Sound vanuit minder luidsprekers

  De Ambisound-technologie levert een fantastische multikanaals Surround-ervaring met minder luidsprekers. Dit zorgt voor een meeslepende 5.1-geluidservaring. Het maakt hierbij niet uit waar u zich in de ruimte bevindt en wat de vorm en de grootte van de ruimte is. Ook heeft u geen last van rommel van meerdere luidsprekers en kabels. Ambisound levert meer geluid met minder luidsprekers door het gecombineerde effect van het psycho-akoestische fenomeen, arrayverwerking en de precieze plaatsing van de driver.

 • DCDi van Faroudja voor video van hoge kwaliteit met haarscherpe beelden

  DCDi van Faroudja voor video van hoge kwaliteit met haarscherpe beelden

  Geniet van haarscherpe video van hoge kwaliteit op uw TV met Progressive Scan met DCDi van Faroudja. De functie vermindert kartelranden van standaard interlaced video, vooral bij bewegende beelden, waardoor actiescènes natuurlijk overkomen. Breng uw kijkervaring naar een hoger niveau met helderdere, vloeiendere beelden

 • DoubleBASS-technologie voor een voller, dieper basgeluid

  DoubleBASS-technologie voor een voller, dieper basgeluid

  DoubleBASS zorgt ervoor dat u zelfs de diepste bastonen uit compacte subwoofers hoort. Het pikt de lage frequenties op en regenereert deze in het hoorbare bereik van de subwoofer, waardoor het geluid met kracht en flair wordt weergegeven en u kunt genieten van een volwaardige en onbeperkte luisterervaring.

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Clear Voice voor duidelijkere stemmen in films en muziek

  Clear Voice voor duidelijkere stemmen in films en muziek

  Vaak mist u net die belangrijke momenten in een gesprek of inspirerende songteksten. Het kost u moeite om de DVD terug te spoelen, maar als u dat niet doet, blijft u zich afvragen wat er nu werd gezegd. Clear Voice is een innovatieve audiotechnologie die stemmen aanzienlijk duidelijker weergeeft, of er nu wordt gesproken of gezongen. U hoort ieder woord en kunt dus optimaal genieten.

 • Past overal: aan de muur, op tafel of op de standaard

  Past overal: aan de muur, op tafel of op de standaard

  Geniet van de veelzijdigheid van dit home cinema-systeem, want u kunt het plaatsen waar u maar wilt. Of het nu op een TV- of tafelstandaard staat of aan de muur hangt, het ziet er sensationeel uit en werkt probleemloos. U kiest zelf wat u het mooist vindt. U hoeft nu niet meer te kiezen tussen uw interieur en een home cinema-systeem.

 • Eenvoudig te installeren doordat u slechts drie kabels hoeft aan te sluiten

  Eenvoudig te installeren doordat u slechts drie kabels hoeft aan te sluiten

  Sluit drie kabels aan, en uw home cinema-systeem is klaar om u een geweldige geluidservaring te bieden. Deze home cinema is voorzien van geavanceerde technologieën voor het beste Surround Sound en is verrassend eenvoudig te installeren. Waar u het systeem ook wilt hebben, aan de wand, op een TV-standaard of op een tafel, het is zo ontworpen dat u het kunt plaatsen waar u maar wilt. Het past zich eenvoudig aan uw huis en levensstijl aan.

 • Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink kunt u meerdere apparaten zoals DVD-spelers, Blu-ray-spelers, SoundBar-luidspreker, home cinema, TV's enz. bedienen met één afstandsbediening. EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-industriestandaardprotocol om functionaliteit tussen apparaten te delen via de HDMI-kabel. Met één druk op de knop kunt u alle aangesloten HDMI CEC-apparatuur gelijktijdig bedienen. Functies zoals stand-by en afspelen kunnen nu moeiteloos worden geactiveerd.

 • Intuïtief afspelen en volumeregeling met bediening via touchscreen

  Intuïtief afspelen en volumeregeling met bediening via touchscreen

  Met de intuïtieve bediening via het touchscreen kunt u het volume en andere afspeelopties bedienen door eenvoudig op de aanraakgevoelige bedieningselementen op het voorpaneel te drukken.

 • Sluit uw iPod aan voor het afspelen van media met schermbediening

  Sluit uw iPod aan voor het afspelen van media met schermbediening

  Met het docking-station dat bij het home theatre-systeem wordt geleverd, kunt u films, muziek en foto's vanaf uw iPod afspelen. Bovendien kunt u de iPod ermee bedienen en door de inhoud bladeren op uw TV-scherm en dat allemaal met de afstandsbediening van het home cinema-systeem. Het docking-station brengt draagbaar entertainment in uw huis, met optimaal gebruiksgemak.

 • Geniet van al uw films en muziek vanaf CD en DVD

  Geniet van al uw films en muziek vanaf CD en DVD
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in