Wake-up Light

  Wake-up Light

  Natuurlijk wakker worden

  De Wake-up Light wekt u op natuurlijke wijze door geleidelijk de lichtintensiteit te verhogen. Ontwaken wordt een aangename ervaring. De Wake-up Light is voorzien van een standaardlamp.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Natuurlijk wakker worden

 • Licht dat geleidelijk in sterkte toeneemt heeft een positief effect op de energiehormonen

  Licht dat geleidelijk in sterkte toeneemt heeft een positief effect op de energiehormonen

  Het licht wordt vanaf 30 minuten voor de ingestelde wektijd geleidelijk feller. Het licht schijnt op uw ogen en heeft een positieve invloed op uw energiehormonen en bereidt uw lichaam voor op het ontwaken. Hierdoor heeft ontwaken een aangenamer gevoel.

 • Tot 300 lux voor natuurlijk ontwaken

  Tot 300 lux voor natuurlijk ontwaken

  De gevoeligheid voor licht verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig ontwaken wanneer een hogere lichtsterkte wordt gebruikt. De lichtsterkte van de Wake-up Light kan worden ingesteld op een waarde tot 300 Lux. Op deze manier kunt u ontwaken met de lichtsterkte die het best past bij uw persoonlijke voorkeur.

 • Keuze uit 2 natuurlijke en aangename wekgeluiden

  Keuze uit 2 natuurlijke en aangename wekgeluiden

  Op de ingestelde wektijd hoort u een fluitend vogeltje of een vriendelijk piepje. Het geluid neemt geleidelijk in volume toe en bereikt na anderhalve minuut uiteindelijk het niveau dat u hebt geselecteerd. Dankzij het langzaam toenemende geluid wordt u altijd op een prettige wijze gewekt, zodat opstaan geen probleem is.

 • Digitale FM-radio

  Digitale FM-radio

  Door de ingebouwde digitale FM-radio wordt u elke dag wakker met uw favoriete muziek of nieuwszender. Selecteer uw favoriete radiozender en de wekker begint op de ingestelde wektijd muziek af te spelen. Eerst zacht, daarna gedurende 90 seconden steeds harder tot het geselecteerde geluidsniveau.

 • Gloeilamp

  Deze Wake-up Light gebruikt een gloeilamp. Als u de lamp dagelijks voor de wekfunctie en (2 uur) als gewone leeslamp gebruikt, ligt de verwachte levensduur rond één jaar. De lamp is eenvoudig te vervangen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in