Screeneo

Screeneo Smart LED-projector

  Screeneo

  Screeneo Smart LED-projector

  Bekijk het in het groot - films, sportevenementen, games en meer!

  Haal het witte doek in huis. Screeneo kan eenvoudig vlak bij een vlakke muur worden geplaatst en projecteert een beeld van wel 50 - 100 inch. De LED-technologie garandeert een geweldige beeldkwaliteit en bijna ieder type connectiviteit is mogelijk.

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Bekijk het in het groot - films, sportevenementen, games en meer!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bekijk het in het groot - films, sportevenementen, games en meer!

 • Ingebouwde luidsprekers en subwoofer voor diep geluid van 26 W

  U hoeft geen geluidssysteem aan te sluiten dankzij de geïntegreerde subwoofer en luidsprekers met een uitgangsvermogen van 26 W RMS. De perfecte geluidservaring is compleet met een Dolby Digital 2.1-geluidssysteem.

 • Geniet van entertainment op een zeer korte afstand van de muur

  Beleef uw films, sportevenementen en games als nooit tevoren op een scherm van 50 tot 100 inch. Screeneo kan gemakkelijk dicht bij gladde muren worden geplaatst. Als u uw kinderen een tekenfilm wilt laten kijken op een scherm van 50 inch, plaatst u het apparaat 10 cm van de muur. Voor uw favoriete voetbalwedstrijd op een scherm van 100 inch plaatst u de Screeneo 44 cm van de muur.

 • NaturaColor zorgt voor natuurlijke kleuren

  Uw foto's, films en andere inhoud worden geprojecteerd met schitterende kleuren dankzij de LED-technologie. NaturaColor verbetert het kleurbereik en de nauwkeurigheid nog verder, zodat Screeneo natuurlijke beelden laat zien, precies zoals de filmmakers ze hebben bedoeld.

 • Geen kabels: geniet van uw muziek via Bluetooth of Wi-Fi/DLNA

  Gebruik Screeneo als een muziekzender! Stream handig muziek van uw smartphone of tablet naar Screeneo via Bluetooth of DLNA (Digital Living Network Alliance).

 • ProGleam-engine voor heldere en scherpe beelden van 600 Hz

  Screeneo produceert indrukwekkend heldere en scherpe 600Hz-beelden. De ultra short throw-technologie garandeert een overdonderende ervaring, elke keer weer.

 • Surf op internet en stream video's, muziek of foto's via Wi-Fi

  Draadloze connectiviteitsopties maken het u gemakkelijk om uw favoriete media op een groot scherm te bekijken via Bluetooth, Wi-Fi en DLNA. Via ingebouwde Wi-Fi-functionaliteit of een LAN-poort (ethernet) kunt u eenvoudig verbinding maken met het web of uw netwerk thuis via DLNA en kunt u de inhoud van deze apparaten projecteren. Dankzij Miracast-functionaliteit kunt u gemakkelijk direct inhoud delen door het scherm van uw smartphone of tablet te spiegelen.

 • Maak via HDMI verbinding met elke set-top box en nog veel meer

  Dankzij de HDMI-aansluiting kunt u verbinding maken met een set-top box, Blu-ray-speler, gameconsole of mediaserver. U kunt ook een SD-kaart in de kaartlezer plaatsen of een USB-flashdrive aansluiten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in