Screeneo

Screeneo Smart LED-projector

  Screeneo

  Screeneo Smart LED-projector

  Pak het groots aan

  Plaats de Screeneo op slechts enkele centimeters afstand van de muur en geniet van groots entertainment met een beeld van 50 tot 100 inch. Plaats hem eenvoudig overal in huis of creëer uw eigen bioscoop in uw tuin! Geniet ook van geweldig geluid en Wi-Fi!

 • Pak het groots aan

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Pak het groots aan

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Pak het groots aan

 • Flexibel schermformaat - van 50 - 100 inch

  Flexibel schermformaat - van 50 - 100 inch

  Beleef uw films, sportevenementen en games als nooit tevoren op een scherm van 50 tot 100 inch. Zak lekker achterover en geniet comfortabel in welke ruimte in huis u maar wilt. Screeneo kan gemakkelijk dicht bij gladde muren worden geplaatst. U kunt het apparaat eenvoudig bij het stijlvolle leren handvat aan de achterzijde pakken. Als u uw kinderen een tekenfilm wilt laten kijken op een scherm van 50 inch, plaatst u het apparaat 10 cm van de muur, voor uw favoriete voetbalwedstrijd op een scherm van 100 inch plaatst u de Screeneo 44 cm van de muur.

 • Geïntegreerde luidsprekers en subwoofer

  Geïntegreerde luidsprekers en subwoofer

  U hoeft geen geluidssysteem aan te sluiten dankzij de geïntegreerde subwoofer en luidsprekers met een uitgangsvermogen van 26 W RMS. De perfecte geluidservaring is compleet met een Dolby Digital 2.1-geluidssysteem.

 • Maak draadloos of via een kabel verbinding - het is aan u!

  Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunt u via DLNA of Bluetooth gemakkelijk verbinding maken met het web of uw netwerk thuis, en inhoud van apparaten projecteren. Als u de voorkeur geeft aan fysieke media kunt de Screeneo aansluiten via HDMI, een SD-kaart in de kaartlezer plaatsen, een USB-flashstation plaatsen of de antenne aansluiten op een antenneaansluiting.

 • LED-technologie voor schitterende kleuren en een lange levensduur

  Screeneo gebruikt geavanceerde LED-technologie om uw foto's, films en nog veel meer in schitterende kleuren te projecteren en heeft een levensduur van 30.000 uur. Dat in combinatie met de innovatieve ultra short throw-technologie garandeert een overdonderende ervaring, elke keer weer.

 • Miracast - deel uw inhoud direct

  Het klinkt geavanceerd, maar het is heel eenvoudig: terwijl u door uw foto's bladert op uw smartphone of tablet, maakt u draadloos verbinding met Screeneo, die uw scherm onmiddellijk weergeeft. Wat u ook op uw handheld doet, het wordt draadloos geprojecteerd via Miracast.

 • Stream uw muziek via Bluetooth of Wi-Fi/DLNA

  Gebruik Screeneo als een muziekzender! Stream handig muziek van uw smartphone of tablet naar Screeneo via Bluetooth of DLNA (Digital Living Network Alliance).

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in