Pure Essentials Collection

Broodbakmachine

  Pure Essentials Collection

  Broodbakmachine

  Geniet van vers brood in elke denkbare vorm en smaak

  Geniet elke ochtend van verse warme broodjes. Maak uw eigen creaties met dit unieke Philips-broodbakmachineaccessoire. Hiermee bakt u bijvoorbeeld stokbrood, broodjes, bolletjes of grappige vormen zoals pretzels en krakelingen. Zet uw gezin een heerlijk en creatief ontbijt voor! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Pure Essentials Collection Broodbakmachine

Multi-Shaper, 14 menu's 1250 g, Zwart HD9040/90 Soortgelijke producten zoeken

Geniet van vers brood in elke denkbare vorm en smaak

Maak brood in uw favoriete vorm met de Multi Bread Shaper!

 • Multi Bread Shaper-accessoire voor het maken van uw eigen broodvormen

  Multi Bread Shaper-accessoire voor het maken van uw eigen broodvormen

  De Multi-Shaper is een unieke accessoire waarmee u brood in elke vorm kunt bakken. U kunt stokbrood, bolletjes of puntbroodjes bakken, en zelfs feestelijke snacks als pretzels en partybroodjes waarvan het hele gezin zal smullen. De accessoire bestaat uit twee bakplaten, elk met drie verplaatsbare scheidingen die u kunt gebruiken om het deeg de gewenste grootte en vorm te geven. Zo kunt u tot 12 kleine bolletjes maken - die u met zaden kunt versieren voor een etentje met vrienden of bestrooien met geraspte kaas voor de lekkere trek. Combineer eens een stokbroodje met puntbroodjes, of doe eens gek, haal alle scheidingen eruit en maak uw eigen vormen. Creatief met brood!

 • 14 presets voor het bakken van brood, deeg en vele vormen

  14 presets voor het bakken van brood, deeg en vele vormen

  De Philips Broodmachine beschikt over 14 vooraf ingestelde programma's waarmee u perfect brood bakt, van rijk en voedzaam volkoren tot glutenvrij, Frans en zoet brood. Ook kunt u verrukkelijk deeg maken voor pasta, pizza, bagels, koekjes, taart en zelfs jam. Wat u ook bakt, het is altijd even heerlijk en gemakkelijk om te doen; de vooraf ingestelde programma's regelen de temperatuur en de tijd voor het beste resultaat. Er zijn ook speciale instellingen voor kleinere broodvormen en als u haast hebt, kunt u een van de snelle programma's gebruiken waarmee u in de helft van de tijd of zelfs in niet meer dan een uur brood kunt bakken.

 • Toevoegindicator voor speciale broden met extra ingrediënten

  Toevoegindicator voor speciale broden met extra ingrediënten

  Bak eens een bijzonder brood met smakelijke extra's, zoals noten of gedroogd fruit. Het is heel gemakkelijk en leuk om te doen. Wanneer de toevoegindicator dat aangeeft, voegt u de extra ingrediënten aan het deeg toe en de broodmachine doet de rest. Voeg toe wat u lekker vindt (noten, zaden, olijven, gedroogd fruit, kaas, uien, bacon, noga, chocolade) voor uniek brood met een heerlijke eigen smaak!

 • 3 formaten brood bakken, inclusief extra grote broden van 1,25 kg

  3 formaten brood bakken, inclusief extra grote broden van 1,25 kg

  Maakt u zich geen zorgen dat u brood overhoudt of juist tekortkomt als u extra gasten krijgt. Met de extra capaciteit en de duidelijke markeringen bakt u probleemloos middelgroot, groot en extra groot brood van 750, 1000 of 1250 g.

 • 3 bruiningsniveaus voor precies het juiste korstje

  3 bruiningsniveaus voor precies het juiste korstje

  U bepaalt ook zelf hoe bruin u de korst wilt hebben. Kies voor een lichte, middelbruine of donkere korst, afhankelijk van wat u lekker vindt en wat het beste bij uw favoriete recept past.

 • Met handig receptenboekje

  Met handig receptenboekje

  Wilt u wel eens iets nieuws proberen? In het handige receptenboekje vindt u recepten voor speciale broden en allerlei smakelijke tips en trucs om uw favoriete ingrediënten toe te voegen en zo van elk recept iets bijzonders te maken. En wat nog belangrijker is, de aanwijzingen zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, ook als u nog nooit met een broodmachine hebt gewerkt.

 • Activeringstimer van 15 uur voor vers brood op ieder moment van de dag

  Geniet elke ochtend van de onweerstaanbare geur van vers brood - een ware traktatie en een geweldig begin van een nieuwe dag! Stel de avond van tevoren de activeringstimer in en de broodmachine bakt het brood terwijl u slaapt. U kunt ontbijten met vers brood of ervan smullen wanneer u maar wilt.

 • Intuïtieve bediening met eenvoudig te gebruiken knoppen

  De functieknoppen van de Philips-broodmachine zijn overzichtelijk geplaatst in de volgorde waarin u het programma instelt. Eerst kiest u het soort brood, dan stelt u het gewicht in volgens het recept en daarna het bruiningsniveau (of u maakt simpelweg gebruik van het vooraf ingestelde bruiningsniveau). Ten slotte start u het programma. Elke knop is voorzien van een groot, helder pictogram dat de functie duidelijk illustreert en op het heldere LCD-scherm ziet u de opties die u hebt gekozen.

 • Zie door het kijkglas het brood rijzen en bruin worden

  Door het kijkglas kunt u de broodmachine aan het werk zien, al knedend, mixend en bakkend; ideaal als u de vorderingen wilt bekijken of wilt controleren of alles volgens plan verloopt.

 • Met maatbeker en lepel

  Met de bijbehorende maatbeker en maatlepel kunt u vaste en vloeibare ingrediënten gemakkelijk in de juiste hoeveelheden toevoegen - net wat u nodig hebt als u aan de slag gaat.

 • Ingebouwde antisliphandvatten voor eenvoudige en veilige verplaatsing

  Als u de broodmachine wilt verplaatsen of in de kast wilt zetten, komen de stevige antisliphandvatten van pas die het optillen en dragen bijzonder gemakkelijk maken.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in