Viva Collection

Broodbakmachine

  Viva Collection

  Broodbakmachine

  Iedere dag ontwaken met vers brood

  Geniet nu elke morgen van de heerlijke geur van warm brood! Brood bakken is heel eenvoudig: voeg 's avonds de ingrediënten toe, stel de vertragingstimer in op de volgende ochtend en de Philips HD9020/40-broodmachine doet de rest. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Viva Collection Broodbakmachine

12 menu's, 1000 g, Wit/lavendel HD9020/40 Soortgelijke producten zoeken

Iedere dag ontwaken met vers brood

Welke smaak u ook wilt: verrukkelijk brood staat nu zo op tafel!

 • Intuïtieve bediening met eenvoudig te gebruiken knoppen

  Intuïtieve bediening met eenvoudig te gebruiken knoppen

  De functieknoppen van de Philips-broodmachine zijn overzichtelijk geplaatst in de volgorde waarin u het programma instelt. Eerst kiest u het soort brood, dan stelt u het gewicht in volgens het recept en daarna het bruiningsniveau (of u maakt simpelweg gebruik van het vooraf ingestelde bruiningsniveau). Ten slotte start u het programma. Elke knop is voorzien van een groot, helder pictogram dat de functie duidelijk illustreert en op het heldere LCD-scherm ziet u de opties die u hebt gekozen.

 • 12 vooraf ingestelde programma's voor onder meer brood, deeg en zelfs jam

  12 vooraf ingestelde programma's voor onder meer brood, deeg en zelfs jam

  De Philips Broodmachine beschikt over 12 vooraf ingestelde programma's waarmee u perfect brood bakt, van rijk en voedzaam volkoren tot glutenvrij, Frans en zoet brood. Ook kunt u verrukkelijk deeg maken voor pasta, pizza, bagels, koekjes, taart en zelfs jam. Wat u ook bakt, het is altijd even heerlijk en gemakkelijk om te doen; de vooraf ingestelde programma's regelen de temperatuur en de tijd voor het beste resultaat. En als u haast hebt, kunt u een van de snelle programma's gebruiken waarmee u in de helft van de tijd of zelfs in niet meer dan een uur brood kunt bakken.

 • Activeringstimer van 13 uur, zodat u kunt ontwaken met versgebakken brood

  Activeringstimer van 13 uur, zodat u kunt ontwaken met versgebakken brood

  Geniet elke ochtend van de onweerstaanbare geur van vers brood - een ware traktatie en een geweldig begin van een nieuwe dag! Stel de avond van tevoren de activeringstimer in en de broodmachine bakt het brood terwijl u slaapt. U kunt ontbijten met vers brood of ervan smullen wanneer u maar wilt.

 • Toevoegindicator voor speciale broden met extra ingrediënten

  Toevoegindicator voor speciale broden met extra ingrediënten

  Bak eens een bijzonder brood met smakelijke extra's, zoals noten of gedroogd fruit. Het is heel gemakkelijk en leuk om te doen. Wanneer de toevoegindicator dat aangeeft, voegt u de extra ingrediënten aan het deeg toe en de broodmachine doet de rest. Voeg toe wat u lekker vindt (noten, zaden, olijven, gedroogd fruit, kaas, uien, bacon, noga, chocolade) voor uniek brood met een heerlijke eigen smaak!

 • 3 formaten brood bakken tot wel 1 kg

  3 formaten brood bakken tot wel 1 kg

  U kunt zelf bepalen hoeveel brood u bakt. Met de duidelijke markeringen op de broodmachine kunt u kiezen tussen kleine, middelgrote en grote broden van 500 gram, 750 gram en 1 kilo.

 • 3 bruiningsniveaus voor precies het juiste korstje

  3 bruiningsniveaus voor precies het juiste korstje

  U bepaalt ook zelf hoe bruin u de korst wilt hebben. Kies voor een lichte, middelbruine of donkere korst, afhankelijk van wat u lekker vindt en wat het beste bij uw favoriete recept past.

 • Afneembaar deksel voor eenvoudig schoonmaken

  Afneembaar deksel voor eenvoudig schoonmaken

  De binnenzijde van de broodmachine heeft een antiaanbaklaag en het deksel kan worden verwijderd. Schoonmaken is dan ook in een handomdraai gebeurd: u klikt simpelweg het deksel van de broodmachine en veegt de binnenzijde in enkele seconden schoon.

 • Met handig receptenboekje

  Met handig receptenboekje

  Wilt u wel eens iets nieuws proberen? In het handige receptenboekje vindt u recepten voor speciale broden en allerlei smakelijke tips en trucs om uw favoriete ingrediënten toe te voegen en zo van elk recept iets bijzonders te maken. En wat nog belangrijker is, de aanwijzingen zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, ook als u nog nooit met een broodmachine hebt gewerkt.

 • Zie door het kijkglas het brood rijzen en bruin worden

  Zie door het kijkglas het brood rijzen en bruin worden

  Door het kijkglas kunt u de broodmachine aan het werk zien, al knedend, mixend en bakkend; ideaal als u de vorderingen wilt bekijken of wilt controleren of alles volgens plan verloopt.

 • Met maatbeker en lepel

  Met de bijbehorende maatbeker en maatlepel kunt u vaste en vloeibare ingrediënten gemakkelijk in de juiste hoeveelheden toevoegen - net wat u nodig hebt als u aan de slag gaat.

 • Ingebouwde antisliphandvatten voor eenvoudige en veilige verplaatsing

  Als u de broodmachine wilt verplaatsen of in de kast wilt zetten, komen de stevige antisliphandvatten van pas die het optillen en dragen bijzonder gemakkelijk maken.

 • De onderzijde blijft koel en kan veilig worden aangeraakt

  De onderzijde blijft koel en kan veilig worden aangeraakt

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in