Mobiele telefoon

  GSM

  Mobiele telefoon

  Overal muziek om u heen

  Met een ingebouwde MP3-speler, een afspeelknop voor weergave met één druk op de knop en 128 MB geheugen is dit een telefoon waarvan u kunt genieten. Maak foto's en deel deze met uw vrienden met behulp van de VGA-camera. Het leven is één groot feest. Geniet van het leven met een geweldige telefoon Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Overal muziek om u heen

Geniet van muziek terwijl u onderweg bent

 • MP3-weergave en ringtones voor een superieure geluidservaring

  Gebruik de USB-datakabel voor het overzetten van MP3-muziekbestanden naar uw telefoon zodat u onderweg kunt genieten van een fantastisch geluid. U kunt ook een persoonlijke ringtone maken met behulp van de MP3-bestanden.

 • Ingebouwd gebruikersgeheugen van 128 MB

  Geniet van het gebruiksgemak en het plezier om meer foto's en MP3-muziekbestanden op te slaan op uw telefoon met het ingebouwde gebruikersgeheugen van 128 MB

 • Geïntegreerde digitale VGA-camera

  Met de geïntegreerde digitale camera met VGA resolutie (640 x 480 pixels) kunt u altijd en overal uitstekende foto's maken met uw telefoon. Vervolgens kunt u de foto's via MMS of e-mail verzenden of in het geheugen van de telefoon opslaan.

 • Hoofdscherm met 65.000 kleuren

  Het hoofdkleurenscherm van uw telefoon geeft ongelooflijk kleurrijke afbeeldingen en foto's weer.

 • USB voor massaopslag

  Sluit uw telefoon aan op een computer met behulp van de USB-datakabel. Het is niet nodig om speciale software te installeren: uw telefoon wordt automatisch als een verwisselbaar station op uw computer weergegeven. Op deze manier kunt u gemakkelijk bestanden van en naar uw telefoon slepen.

 • Drie vooraf geïnstalleerde games

  De telefoon wordt geleverd met drie vooraf geïnstalleerde games, zodat u uren kunt genieten van entertainment op het heldere kleurenscherm. Ga naar het speciale submenu en selecteer uw favoriete game.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in