Mobiele telefoon

  Mobiele telefoon

  Foto's in een "handomdraai"

  Een camera? Een telefoon? De Philips 760 is beide. Met deze 2-in-1 cameratelefoon beschikt u over de volledige functionaliteit van een echte digitale camera en legt u al uw hoogtepunten moeiteloos vast. Probeer hem zelf, u zult versteld staan. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Foto's in een "handomdraai"

1,3 megapixel digitale cameratelefoon

 • Ontworpen als echte digitale camera

  Deze telefoon is ontworpen als een echte digitale camera. Dit betekent dat de telefoon er aan de buitenkant uitziet als een digitale fototoestel, maar van binnen een volledig functionele mobiele telefoon is.

 • 180° draaischarnier

  Met het draaischarnier kunt u de mobiele weergave 180° draaien, net als het voorbeeldscherm van een echte digitale camera.

 • Met de multishot-functie kunt u continu foto's maken

  Met de multishot-functie kunt u met één klik een aaneensluitende reeks foto's maken en zo bewegingen vastleggen. Selecteer hiertoe de multishot-functie en de gewenste tijdsinterval.

 • Superfelle flitser

  De superfelle flitser is een LED die licht genereert waarmee u in omstandigheden met weinig licht toch foto's kunt maken, bijvoorbeeld 's nachts. De superfelle flitser wordt handmatig in- en uitgeschakeld door te drukken op de volumetoets "+" of "-" aan de zijkant. (Nadat er een foto is gemaakt, wordt de superfelle flitser automatisch uitgeschakeld.)

 • MMS (Multimedia Messaging Service)

  Met MMS (Multimedia Messaging Service) kunt u uw mobiele telefoon gebruiken om foto-, video- en audiobestanden met tekstberichten mee te sturen of te ontvangen.

 • Diapresentatie op TV

  Met Diapresentatie op TV kunt u afbeeldingen uit het fotoalbum van uw telefoon rechtstreeks op een TV-scherm tonen. Dat is nog eens leuk voor familieleden en vrienden! U hoeft alleen uw mobiele telefoon en de TV op elkaar aan te sluiten met het TV Link-accessoire om de automatische of handmatige diapresentatie te laten beginnen.

 • Sla tot 70 foto's van hoge kwaliteit op uw telefoon

  In het ingebouwde geheugen van de telefoon kunt u tot 70 hogeresolutiefoto's (1280 x 1024 pixels) van hoge kwaliteit opslaan. Maak foto's en sla deze op totdat de 18 MB van het telefoongeheugen vol is, waarna u de foto's kunt downloaden of verwijderen.

 • WAP

  Wireless Application Protocol (WAP) versie 1.2.1 is een gestandaardiseerde methode waarmee mobiele telefoons kunnen communiceren met een server in het mobiele netwerk. Op die manier kan de telefoon verbinding maken met websites die geschikt zijn voor WAP, zodat u op elk gewenst moment toegang hebt tot alle informatie die u nodig hebt.

 • Java 2.0-technologie

  Met Java 2.0-technologie kunt u uw telefoon verder volgens uw wensen aanpassen door nieuwe games en toepassingen te downloaden.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in