Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

2.1-kanaals home cinema-luidsprekers

  Philips Fidelio SoundHub

  2.1-kanaals home cinema-luidsprekers

  Geef uw TV Surround Sound van bioscoopkwaliteit

  Transformeer het geluid van uw TV met de Philips SoundHub home cinema-luidsprekers CSS9211. De 360Sound-luidsprekers zijn aan de voorkant en zijkanten voorzien van geluidsdrivers, zodat het geluid gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld, net als in de bioscoop. Bekijk alle voordelen

 • Geef uw TV Surround Sound van bioscoopkwaliteit

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Geef uw TV Surround Sound van bioscoopkwaliteit

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fidelio SoundHub 2.1-kanaals home cinema-luidsprekers

Geef uw TV Surround Sound van bioscoopkwaliteit

Bezeten van muziek

 • 360Sound wordt weergegeven via luidsprekerdrivers aan de voorkant en zijkant

  360Sound wordt weergegeven via luidsprekerdrivers aan de voorkant en zijkant

  360Sound-luidsprekers zijn niet te vergelijken met normale 2.1-kanaals home cinema-luidsprekers door het unieke ontwerp met drie drivers per satellietluidspreker - één voorluidspreker en twee schuine zijluidsprekers - voor een kamervullend geluid. Philips gebruikt naast dipolen ook een uniek algoritme om het meeslepende geluidseffect nog verder te versterken. 360Sound bevat eersteklas akoestische onderdelen zoals zachte dome-tweeters, neodymium-magneten en klasse 'D' digitale versterkers voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit vanuit alle hoeken van de kamer, waardoor u zich thuis in een bioscoop waant.

 • Sluit extra AV-apparaten aan via verschillende audioaansluitingen

  Sluit extra AV-apparaten aan via verschillende audioaansluitingen

  Als u van al uw entertainment wilt genieten met Surround Sound zoals in de bioscoop, kunt u eenvoudig extra audio-/videoapparaten aansluiten op uw SoundHub home cinema-luidsprekers. Sluit bijvoorbeeld een Blu-ray- of DVD-speler of een gameconsole aan via een van de beschikbare digitale of analoge aansluitingen: optische ingang, coaxiale ingang of 2 AUX-ingangen. U kunt ook uw MP3-speler aansluiten via de Music iLink-aansluiting aan de zijkant.

 • Geraffineerd ontwerp met fraaie aluminiumafwerking

  Geraffineerd ontwerp met fraaie aluminiumafwerking

  Aluminium geeft duidelijk uiting aan creatieve vormgeving en wordt daarom door veel beroemde binnenhuisarchitecten wereldwijd graag gebruikt. Aluminium is licht maar toch sterk. Het is een authentiek materiaal waardoor waarlijk iconische ontwerpen met ultra-dunne en sterke profielen technische perfectie uitstralen. Het eindresultaat zijn home cinema-systemen die als middelpunt in iedere ruimte de aandacht zullen trekken.

 • Audio-ingang om van muziek te genieten van uw iPod/iPhone/MP3-speler

  Audio-ingang om van muziek te genieten van uw iPod/iPhone/MP3-speler

  Via de audio-ingang kunt u rechtstreeks vanaf uw iPod/iPhone/iPad, MP3-speler of laptop eenvoudig muziek afspelen via een handige aansluiting op uw home cinema. U hoeft alleen maar het audioapparaat aan te sluiten op de audio-ingang en dan kunt u genieten van uw muziek met de superieure geluidskwaliteit van het Philips home cinema-systeem.

 • Dolby Digital en DTS voor een geweldige Surround Sound

  Dolby Digital en DTS voor een geweldige Surround Sound

  Stap over op digitaal en haal het meeste uit uw muziek en films. Zelfs stereomuziek klinkt geweldig, omdat Dolby Digital en DTS Digital Surround digitale muziek en video's verbeteren door deze krachtiger te maken, zodat u een overweldigende Surround Sound uit uw home cinema-luidspreker krijgt.

 • Eenvoudig aan te sluiten op uw TV via één kabel

  Eenvoudig aan te sluiten op uw TV via één kabel
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in