SoundBar-luidspreker

  SoundBar-luidspreker

  Moeiteloos intenser geluid op uw TV

  Laat u niet misleiden door zijn kleine formaat, want deze kleine soundbar heeft enorme power. U mist geen woord meer dankzij de 2 speciale tweeters. DoubleBASS- en Virtual Surround Sound-technologie voegen spanning en Surround Sound toe aan uw films.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Moeiteloos intenser geluid op uw TV

Eenvoudige aansluiting met slechts één kabel

 • Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound van Philips produceert een volle en meeslepende Surround Sound via een systeem met minder dan vijf luidsprekers. De zeer geavanceerde ruimtelijke algoritmes repliceren de geluidskenmerken die in een ideale 5.1-kanaals geluidsomgeving voorkomen op nauwgezette wijze. Elke hoogwaardige stereobron wordt omgezet in levensechte, meerkanaals Surround Sound. U hoeft geen extra luidsprekers, kabels of standaarden voor luidsprekers aan te schaffen om te kunnen genieten van een ruimtevullend geluid.

 • DoubleBASS-technologie voor een voller, dieper basgeluid

  DoubleBASS-technologie voor een voller, dieper basgeluid

  DoubleBASS zorgt ervoor dat u zelfs de diepste bastonen uit compacte subwoofers hoort. Het pikt de lage frequenties op en regenereert deze in het hoorbare bereik van de subwoofer, waardoor het geluid met kracht en flair wordt weergegeven en u kunt genieten van een volwaardige en onbeperkte luisterervaring.

 • Geniet met Music iLink van muziek vanaf uw iPod/iPhone/iPad

  Geniet met Music iLink van muziek vanaf uw iPod/iPhone/iPad

  Met de Music iLink van Philips kunt u rechtstreeks vanaf uw iPod/iPhone/iPad, MP3-speler of laptop eenvoudig muziek afspelen via een handige aansluiting op uw home cinema. U hoeft alleen maar het audioapparaat aan te sluiten op de Music iLink-aansluiting en dan kunt u genieten van uw muziek met de superieure geluidskwaliteit van de Philips home cinema.

 • Laag profiel voor de perfecte pasvorm vóór uw TV

  Laag profiel voor de perfecte pasvorm vóór uw TV
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in