LCD-TV

  LCD-TV

  Maak deel uit van de actie.

  Geniet thuis optimaal van films met de allernieuwste, ultraplatte Philips-TV met LED-achtergrondverlichting en Pixel Precise HD. Dankzij het 1080p Full HD-scherm en superslanke ontwerp zit u altijd midden in de actie. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Maak deel uit van de actie.

Met ultraslank ontwerp en LED

 • Philips Net TV voor populaire onlinediensten op uw TV

  Ervaar een groot aantal onlinediensten met Philips Net TV. Geniet wanneer u maar wilt rechtstreeks op uw TV van films, afbeeldingen, infotainment en internetcontent. Sluit uw TV rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk via de Ethernet-aansluiting en gebruik uw afstandsbediening om naar het item dat u wilt bekijken te navigeren en dit te selecteren. Met het Philips-menu hebt u toegang tot populaire Net TV-diensten die gemaakt zijn voor uw scherm. Bovendien kunt u via het DLNA-gecertificeerde PC-netwerk met uw afstandsbediening video's bekijken en hebt u toegang tot foto's op uw computer.

 • 100 Hz LCD, 3ms-prestaties voor superscherpe beelden

  100 Hz LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave van heldere, levendige beelden, zelfs bij snelle bewegingen op het scherm. De dubbele framesnelheid heeft een hoge herhalingsfrequentie van 100 Hz. Hierdoor worden snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in prestaties met een responstijd van 3 milliseconden (gemeten in BEW, Perceived Blur-Edge-Width). Deze unieke technologie van Philips brengt de bewegingsscherpte van LCD-schermen op een ongeëvenaard niveau.

 • Pixel Precise HD met LED voor uitzonderlijke beeldscherpte en helderheid

  Pixel Precise HD met LED voor uitzonderlijke beeldscherpte en helderheid

  Pixel Precise HD met LED borduurt voort op de bekroonde Pixel Plus-technologie. Deze technologie brengt beeldkwaliteit naar een hoger niveau met 4 biljoen kleuren; HD Natural Motion zorgt ervoor dat uw films haarscherp en vloeiend worden weergegeven. Dit is het snelste LCD-scherm van 100 Hz in zijn categorie met een responstijd van 3 ms. Samen met de LED-technologie zorgt Pixel Precise HD ervoor dat u kunt genieten van adembenemende en zeer heldere beelden met een uitzonderlijke scherpte voor al uw films en sportprogramma's.

 • Full HD LCD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080p

  Full HD LCD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080p

  Het Full HD-scherm heeft een breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Dit is de hoogste resolutie van HD-bronnen voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Het scherm is volledig toekomstbestendig omdat het 1080p-signalen van alle bronnen ondersteunt, waaronder de recentste bronnen zoals Blu-ray en geavanceerde HD-gameconsoles. De signaalverwerking is uitgebreid bijgewerkt om deze veel hogere signaalkwaliteit en resolutie te ondersteunen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.

 • Zeer slanke TV die perfect in uw woonkamer past

  Zeer slanke TV die perfect in uw woonkamer past

  Dankzij de geavanceerde beeldschermtechnologie van deze 40 inch TV, is het scherm ultradun en compact. Het frame is slechts 2,8 cm, waardoor het in kleine ruimten past en u een mooier beeld hebt dan bij een andere TV van dezelfde grootte. Het profiel is ultradun (3,9 cm) en zorgt voor een minimalistische uitstraling die in elk interieur past. U kunt de TV aan de muur bevestigen of op de elegante standaard plaatsen. Geavanceerde technologie in een adembenemend ontwerp.

 • HD Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  HD Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  HD Natural Motion is een uitvinding van Philips die trillingseffecten tegengaat die zichtbaar zijn bij videobeelden die zijn gemaakt op basis van film. Dit bekroonde algoritme bepaalt of het beeld bewogen is en corrigeert de trillingen van zowel TV-beelden als van opgenomen filmmateriaal (zoals DVD en Blu-ray Disc). Dit resulteert in vloeiende weergave van bewegingen met een fantastische scherpte die uw kijkgenot aanzienlijk verhogen.

 • 40% energiezuiniger dan conventionele Flat TV's

  40% energiezuiniger dan conventionele Flat TV's

  40% energiezuiniger dan conventionele flat TV's. TV's met het nieuwste type LED-achtergrondverlichting zijn een duurzame keuze: ze gaan langer mee en hebben een lager energieverbruik dan plasmatelevisies en conventionele LCD-TV's. In tegenstelling tot CCFL-achtergrondverlichting wordt er bij LED-achtergrondverlichting geen kwik gebruikt. Bovendien heeft Philips in de loop der tijd haar TV's aangepast. Er wordt beter gebruikgemaakt van materialen en de TV's zijn energiezuiniger geworden, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Dat is niet alleen goed nieuws voor u, maar ook voor komende generaties.

 • DLNA PC-netwerkaansluiting voor het bekijken van video's op uw computer

  Met de DLNA PC-netwerkaansluiting kunt u video's en afbeeldingen bekijken en naar muziek luisteren op uw PC

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DVB-T MPEG4 alleen voor: Frankrijk, Spanje, Denemarken, Noorwegen, Finland, Zweden. DVB-C MPEG4 alleen voor bepaalde providers: Denemarken, Noorwegen, Finland, Zweden. De meest recente informatie is beschikbaar op het typeplaatje van de TV of via www.philips.com/support onder het specifieke typenummer.
 • Het serviceaanbod voor Net TV verschilt per land en is afhankelijk van de gebruiksvoorwaarden.
 • Optionele Philips DVB-S-module vereist (onderdeelnummer PFS0001, alleen beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in