LCD-monitor met NVIDIA G-SYNC™

  voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5dyeb_00/272g5dyeb_00_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  LCD-monitor met NVIDIA G-SYNC™

  Vloeiendste en snelste game-ervaring ooit

  Domineer de competitie als nooit tevoren. De Philips 272G5DYEB-gamingmonitor van 68,6 cm (27") met NVIDIA G-SYNC™-technologie elimineert traag en haperend beeld voor de vloeiendste en snelste game-ervaring ooit. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Brilliance LCD-monitor met NVIDIA G-SYNC™

G Line, 144 Hz, 68, 6 cm (27") 272G5DYEB/00 Soortgelijke producten zoeken

Vloeiendste en snelste game-ervaring ooit

NVIDIA G-SYNC™-technologie

 • NVIDIA G-SYNC™ voor vloeiende, snelle games

  NVIDIA G-SYNC™ voor vloeiende, snelle games

  NVIDIA G-SYNC™ is een baanbrekende nieuwe schermtechnologie die de beste en snelste game-ervaring ooit levert. G-SYNC™ zorgt voor revolutionaire prestaties door de vernieuwingsfrequentie te synchroniseren met de GPU in uw GeForce GTX-PC. Dit elimineert 'screen tearing' en minimaliseert vertraagd en haperend beeld. Het resultaat: scènes verschijnen direct, voorwerpen zien er scherper uit en de gameplay is uiterst vloeiend. Zo geniet u van een superieure visuele ervaring en bent u uw rivalen steeds te snel af.

 • 144 Hz vernieuwingsfrequentie voor supervloeiende, schitterende beelden

  144 Hz vernieuwingsfrequentie voor supervloeiende, schitterende beelden

  U wilt intens en competitief gamen. U wilt een beeldscherm met supervloeiende beelden. Dit Philips-beeldscherm vernieuwt beelden tot 144 keer per seconde, effectief 2,4 keer sneller dan een standaardbeeldscherm. Bij een lagere framesnelheid kan het gebeuren dat de vijand van plek naar plek op het scherm springt, zodat deze moeilijk is te raken. Met een framesnelheid van 144 Hz worden deze belangrijke ontbrekende afbeeldingen op het scherm weergegeven, zodat de vijand in vloeiende bewegingen wordt weergegeven en gemakkelijker te raken is. Dankzij minimale vertraging en het ontbreken van 'screen tearing' is dit Philips-beeldscherm de perfecte partner bij het gamen.

 • SmartResponse: responstijd van 1 ms voor snelle games

  SmartResponse: responstijd van 1 ms voor snelle games

  SmartResponse is een exclusieve overdrive-technologie van Philips die automatisch de responstijd aanpast voor toepassingen die snellere responstijden vereisen, zoals games en films. Met deze technologie worden beelden zonder trillingen, vertragingstijd of spookeffecten weergegeven.

 • NVIDIA Ultra Low Motion Blur voor vloeiende bewegingen

  NVIDIA Ultra Low Motion Blur voor vloeiende bewegingen

  Met de NVIDIA ULMB-modus (Ultra Low Motion Blur) zien bewegende voorwerpen er scherper uit, zelfs bij hoge vernieuwingsfrequenties zoals 120 Hz.

 • NVIDIA 3D Vision Ready voor een meeslepende game-ervaring

  NVIDIA 3D Vision Ready voor een meeslepende game-ervaring

  Deze Philips-gamingmonitor is NVIDIA 3D Vision Ready. Transformeer uw ervaring met meeslepende 3D Full HD 1080p-technologie. Met de NVIDIA 3D vision™ 2-briltechnologie* geniet u van al uw games en films in spectaculair 3D. Deze nieuwe technologie levert twee keer scherpere 3D-beelden dan conventionele 3D-technologie. Meer dan 550 PC-games zijn op dit moment compatibel met de NVIDIA 3D Vision™-set. *Extra NVIDIA 3D Vision 2-set vereist voor een meeslepende 3D-ervaring. Zie http://store.nvidia.com/

 • SmartErgoBase voor optimaal gamecomfort

  SmartErgoBase voor optimaal gamecomfort

  De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange gamesessie te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken.

 • DisplayPort-aansluiting voor het beste beeld

  DisplayPort-aansluiting voor het beste beeld

  DisplayPort is een digitale koppeling tussen de PC en monitor, zonder conversie. Met ondersteuning voor kabels van maximaal 15 meter en een gegevensoverdracht van 10,8 Gbps/sec liggen de capaciteiten van een DisplayPort hoger dan die van een DVI-poort. De goede prestaties en verwaarloosbare vertraging zorgen voor de snelste beeld- en vernieuwingsfrequenties, wat DisplayPort niet alleen de beste keus maakt voor algemeen gebruik bij u thuis of op kantoor, maar ook voor veeleisende games en films, videobewerking en meer. DisplayPort kan op diverse adapters worden aangesloten voor nog meer gebruiksgemak.

 • Supersnelle USB 3.0-hub bespaart tijd met snelle gegevensoverdracht

  Supersnelle USB 3.0 beschikt over een overdrachtssnelheid van 5,0 gbit/s, wat ongeveer 10 keer sneller is dan standaard USB 2.0. Hierdoor wordt de gegevensoverdrachttijd sterk teruggebracht en bespaart u tijd en geld. Met meer bandbreedte, fantastische overdrachtssnelheden, beter energiebeheer en superieure totale prestaties, is USB 3.0 de nieuwste wereldwijde standaard waardoor u opslagapparaten met grote capaciteit kunt gebruiken. Sync-N-Go-technologie zorgt ervoor dat u niet langer hoeft te wachten tot er bandbreedte beschikbaar is. Dankzij de achterwaartse compatibiliteit is ook uw investering in USB 2.0-apparaten beschermd.

Alle specificaties bekijken
 • Controleer of uw PC aan de volgende vereisten voldoet: besturingssysteem Windows 7 of hoger, videokaart NVidia Geforce GTX650 Ti Boost CPU of hoger en bijgewerkt met de nieuwste driver.
 • De G-Sync-modus, ULMB-modus en 3D Vision-modus kunnen niet tegelijk worden gebruikt. Als een van de modi wordt ingeschakeld, moeten de andere twee modi zijn uitgeschakeld.
 • ULMB is alleen ingeschakeld bij 85 Hz, 100 Hz en 120 Hz. 3D Vision is alleen ingeschakeld bij 100 Hz en 120 Hz.
 • NVIDIA Graphics en DisplayPort-verbinding vereist voor G-SYNC™. Raadpleeg www.geforce.com/g-sync voor meer informatie.
 • Voor vragen over 144Hz-prestaties neemt u rechtstreeks contact op met de leverancier van de videokaart.
 • Copyright 2014 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA G-SYNC en 3D Vision zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.
 • BATMAN: ARKHAM ORIGINS-software Copyright 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. ontwikkeld door WB Games Montreal en Splash Damage. BATMAN en alle personages, opvallende gelijkenissen met hun en verwante elementen zijn handelsmerken van DC Comics Copyright 2013. Alle rechten voorbehouden.
 • WB GAMES-LOGO, WB-LOGO: ™ en Copyright Warner Bros. Entertainment Inc. (s13)

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in