1
Philips Sonicare Mondverzorging

Registreren

abonneren_op_onze_nieuwsbrief

Revolutionaire mondverzorging  Philips Sonicare

Voor een gezond en stralend gebit is een goede mondverzorging essentiel. Mondverzorging gaat niet alleen de vorming van tandplak tegen, maar helpt ook voor een frisse adem en voor het tegengaan van verkleurde tanden of terugtrekkend tandvlees. Uw glimlach mag gezien worden! Ga voor een goede mondverzorging. Kies voor Philips mondverzorgingsproducten.

Elektrische tandenborstels

Philips Zoom! whitening

Goede mondverzorging: de basis van een stralende glimlach  

 

Het is ongeveer de eerste regel die u in uw leven leert: poets minimaal twee keer per dag uw tanden. En dat is niet voor niks. Te weinig of slecht poetsen kan namelijk nare gevolgen hebben voor uw gebit.

 

Het is dus belangrijk om te zorgen voor een goede mondverzorging en voldoende aandacht te schenken aan uw gebit. Dan kun je het beter ook maar goed en effectief aanpakken. Met één van de vele verschillende varianten van Philips Sonicare bijvoorbeeld. Op naar een stralende glimlach.

 

 

Lees meer over mondhygiene en gebitsverzorging

Diamond_clean

Waarom Philips Sonicare voor uw mondverzorging?

 

Philips Sonicare is wereldwijd het meest aanbevolen sonische tandenborstelmerk door tandheelkundige professionals. De Sonicare-modellen bieden alle voordelen van een moderne elektrische tandenborstel, maar poetsen net zo makkelijk en vertrouwd als een manuele tandenborstel. Zo zijn de opzetborstels ovaal en langwerpig en bewegen de borstels heen en weer, net als bij een gewone tandenborstel. De revolutionaire tandenborstel werkt op een sonische manier, waarbij de borstelkop – met snelheden tot wel 62.000 poetsbewegingen per minuut* - vibreert.

 

De Sonicare tandenborstel heeft een unieke dynamische reinigingswerking die plak diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand verwijdert. Een uiterst krachtige poetsmethode, die ervoor zorgt dat u veel meer tandplak verwijdert dan met een handtandenborstel. En met de Philips DiamondClean tot zelfs wel 7 keer meer.

 

Daar komt bij dat u gewoon mee mag bewegen; de overstap van handmatig naar elektrisch poetsen is zo gemakkelijk gemaakt. Ideaal voor iedereen die mondverzorging belangrijk vindt en wil overstappen naar elektrisch poetsen. Proberen kan altijd; ben je na 60 dagen niet tevreden, dan krijgt u uw geld gewoon terug.

Eenmalig gratis verzending in de Philips Online Shop 

 

Schrijf je in en wees als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en kortingen, en help ons de goede doelen te steunen die jij belangrijk vindt.

Registreer uw product voor extra voordelen

 

 • Toegang tot garantie
 • Exclusieve aanbiedingen
 • Kortingen en nieuws over producten
 

Lees meer over mondverzorging

 • Tandverkleuring en wittere tanden

  Tandverkleuring en wittere tanden

  Veel mensen krijgen te maken met verkleuring van de tanden. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Lees meer en bekijk tips voor wittere tanden.

 • Tandvlees problemen

  Tandvlees problemen

  Heeft u last van bloedend of ontstoken tandvlees? Of andere tandvleesproblemen? Lees meer over deze problemen en hoe u uw tandvlees gezond houdt.

 • Tandplak en tandsteen

  Tandplak en tandsteen

  Tandplak kan leiden tot tandsteen, maar bijvoorbeeld ook in ontstoken tandvlees. Lees hoe u tandplak en tandsteen het beste kunt voorkomen en verwijderen.

 • Tanderosie

  Tanderosie

  Wat is tanderosie en hoe herkent u het? Zoals bij alle mondproblemen geldt ook voor tanderosie: voorkomen is beter dan genezen. Lees meer online.

 • Tandenpoetsen met kinderen

  Tandenpoetsen met kinderen

  Lees over het belang van tandenpoetsen bij kinderen en hoe u ze helpt. Ontdek de voordelen van een elektrische tandenborstel voor kinderen.

 • Tandenknarsen

  Tandenknarsen

  Tandenknarsen, ook wel Bruxisme genoemd, is het krachtig en hoorbaar over elkaar schuiven van de tanden en kiezen. Bekijk de oorzaken van tandenknarsen.

 • Slechte adem

  Slechte adem

  Iedereen heeft wel eens last van een slechte adem. Lees meer over de oorzaak van een slechte adem en bekijk tips voor een frisse adem.

 • Mondhygiëne

  Mondhygiëne

  Lees meer over het belang van een goede mondhygiëne en gebitsverzorging. Bekijk de belangrijkste tips voor een goede gebitsreiniging en de poetsroutine.

 • Mond-, tand- en gebitsproblemen

  Mond-, tand- en gebitsproblemen

  Ons gebit wordt voortdurend blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Lees meer over de meest voorkomende mond-, tand- en gebitsproblemen.

 • Gevoelige tanden

  Gevoelige tanden

  Heeft u last van gevoelige tanden of ervaart u pijn bij het poetsen? Dit kan te maken hebben met teruggetrokken tandvlees en blootliggende tandhalzen.