Voor deze soep kunt u elk type paddenstoel gebruiken. Probeer eens een combinatie van champignons en shiitakes.
Porties 4 p, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 23 m
Ingrediënten
- 350 g paddenstoelen
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 1 eetlepel verse tijmblaadjes
- 4 takjes peterselie
- 200 ml room
- 500 ml kippenbouillon
- naar keuze: 1 eetlepel gedroogde paddenstoelen, gemalen
- Extra: gemalen zwarte peper en zout naar smaak
Bereiding
- Was de champignons en doe ze met de overige ingrediënten in de Soup maker.
- Sluit het deksel en kies het programma voor gepureerde soep.
- Open het deksel als de soep klaar is, breng op smaak met peper en zout, en
schenk de soep in mooie koppen of kommen.
- Tip van de Chef: Gedroogde paddenstoelen zijn verkrijgbaar bij de meeste toko’s.