NL
FR
1
Mondverzorging

Met Philips Sonicare kun je jouw hele mond verzorgen


Philips Sonicare biedt alles wat je nodig hebt voor een gezonde mond en een mooie glimlach. De Sonicare-producten zijn ontworpen en goedgekeurd door tandartsen en bieden superieure resultaten. Sonicare heeft meer dan 100 jaar aan expertise in de gezondheidszorg en wil u het vertrouwen geven dat je jouw mondhygiëne aan het verbeteren bent.

  Ga voor een complete reiniging


  Begin en eindig elke dag met een grondige reiniging. De Sonicare elektrische tandenborstels gebruiken 31.000 poetsbewegingen per minuut en stuwen water zachtjes tussen je tanden om tandplak los te maken en weg te poetsen.
  Philips Sonicare elektrische tandenborstels

  Hoe werkt het?

  Zachte waterstralen tussen de tanden maken tandplak los en poetsen het weg.

  Personaliseer je poetservaring


  Kies de opzetborstel die bij jou past. Of je nu uw tanden wilt bleken, extra plak wilt verwijderen, de gezondheid van het tandvlees wilt verbeteren of simpelweg je hele glimlach wilt behandelen — Sonicare heeft opzetborstels die bij jouw specifieke wensen passen.

  Flossen in een handomdraai


  Tanden flossen is één van die gewoontes die er makkelijk bij in schiet. Met AirFloss hebt je een eenvoudige manier om uw tanden te flossen zonder het gedoe met flosdraad. AirFloss verwijdert 99% van alle plak in 60 seconden met behulp van zachte straaltjes mondwater en lucht.
  Philips Sonicare AirFloss

  Hoe werkt het?

  Tandplak wordt verwijderd door zachte straaltjes water en lucht.

  Voel je zelfverzekerd over je adem 


  Wist je dat 80% van een slechte adem afkomstig is van de tong? TongueCare+ is speciaal ontworpen om bacteriën te verwijderen uit de groeven van de tong, en kan net als een gewone opzetborstel worden vastgeklikt op de tandenborstel.
  Philips Sonicare TongueCare+

  Hoe werkt het?

  Klik het opzetstuk erop en borstel aanslag op de tong weg

  Maak je nooit meer zorgen om je glimlach

   

  Het bleken van je tanden is nog nooit zo makkelijk geweest. Philips Zoom! biedt professionele bleekbehandelingen, zowel voor thuis als in de tandartspraktijk. Profiteer elke keer weer van een superieur bleekresultaat met deze behandeling die wordt voorgeschreven door jouw tandarts.

  Tot 8 tinten witter in 45 minuten
  Tot 8 tinten witter in 45 minuten

  Stel je eens voor dat jouw kinderen zin hebben om hun tanden te poetsen


  Met de Sonicare for Kids elektrische tandenborstel en interactieve app wordt het tandenpoetsen iets waar kinderen naar uitkijken. Meer dan 98% van de ouders wiens kinderen Sonicare for Kids gebruiken, geven aan dat de producten ervoor hebben gezorgd dat hun kinderen hun tanden langer en beter poetsen.

  Wat de experts zeggen

  Door hun mondhygiëne effectief aan te pakken, kunnen patiënten hun algehele gezondheid verbeteren, ongeacht hun leeftijd."

  Dr. Timothy Donley, DDS

  Begeleiding in realtime binnen handbereik


  Je bent altijd verzekerd van de kwaliteit van jouw poetsbeurten. Als je jouw Sonicare elektrische tandenborstel verbindt met de Sonicare-app, ontvangt je gepersonaliseerde begeleiding en tips om uw poetstechniek te verbeteren. De app houdt jouw poetsgewoonten bij en maakt aanbevelingen die zijn goedgekeurd door tandartsen.

  Advies van ingewijden voor uw mondverzorging

  Sonicare Support Center

  Heb je een vraag?

  Wij helpen je graag

  Tandheelkundigen
  Ben je een zorgprofessional?