0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Wist je dat de Airfryer perfect geschikt is om vlees in te bakken? De unieke luchtstroom zorgt ervoor dat het vlees rondom meteen wordt dichtgeschroeid. Maak er dit heerlijk Orloffgebraad in: ideaal voor de feestdagen.

    Porties 6, Bereidingstijd: 60 minuten
    Hoofdgerechten
    Groenten
    Aardappelen
    Airfryer
    Vis
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 1 takje tijm
    • 1 takje rozemarijn
    • 2 teentjes knoflook
    • 1 bakje mini groene asperges
    • 3 plakjes belegen Passendale kaas
    • 3 plakjes Breydelham
    • 1 kg varkensgebraad
    • Peper & zout uit de molen
    • Keukentouw

    Bereiding

    • 1. Snij de rozemarijn en tijm met de knoflook zeer fijn.
    • 2. Pak een scherp mes en snij het gebraad in 1 dunne lange plak en leg deze met de lange kant horizontaal.
    • 3. Beleg deze plak eerst met de ham en daarna met de kaas en leg er om de 2 cm een asperge op met de punten naar boven.
    • 4. Bestrooi de hele rollade met de knoflook, tijm en rozemarijn.
    • 5. Breng op smaak met peper en zout uit de molen.
    • 6. Rol de plak op als een rollade van rechts naar links en bind deze vast met het keukentouw.
    • 7. Leg het gebraad in de frituurmand en schroei deze dicht: 10 minuten op 200 graden.
    • 8. Zet daarna de tempratuur lager op 160 graden en gaar het gebraad door: 30 minuten op 160 graden.
    • 9. Zet daarna de Airfryer uit en de mand op een kier en laat het gebraad 10 minuten rusten.
    • 10. Snij het gebraad aan en ontdoe hem van het keukentouw.
    • 11. Serveer het gebraad met aardappelrozetten en verse groenten.
    Orloffgebraad

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.