0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    In bijna elk gerecht zit wel uien verwerkt. Met die uien maak je vullingen maar hiermee kun je ook heerlijke gevulde uien maken. Ik gebruik hiervoor de makkelijke Onionchef die perfecte droge blokjes snijdt zonder tranen in de ogen.

    Porties 4, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    Onionchef
    Grillpan
    0-30 minuten
    Airfryer
    Bijgerechten
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 4 grote rode uien
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 125 gram zure room
    • 4 takken peterselie
    • 2 tenen knoflook
    • 8 takjes verse tijm
    • 200 gram gebakken ontbijtspekreepjes
    • Peper
    • Panko broodkruimels

    Bereiding

    • 1. Pel de uien en snij in het midden (het hart) van de ui met een aardappelmesje een kruis.
    • 2. Pas op dat je de buitenste laag niet kapot snijdt; die moet heel blijven.
    • 3. Duw met je vinger voorzichtig de kern eruit zonder de buitenkant te breken.
    • 4. Doe dit bij alle 4 de uien en doe het afval in de Onionchef samen met de tijm en peterselie.
    • 5. Maak de tenen knoflook schoon en doe die bij de ui in de Onionchef, maar houd 4 blaadjes apart voor de afwerking.
    • 6. Hak de ui mooi fijn in de Onionchef: dat gaat gemakkelijk met 1 druk op de knop.
    • 7. Haal het mes eruit en voeg de Panko broodkruimels, spekblokjes en zure room toe en breng dit op smaak met peper en zout en roer dit goed door met een lepel in de Onionchef beker.
    • 8. Vul de uien met de vulling en gratineer deze in de Airfryer op de grillpan of in de frituurmand.
    • 9. Bak de uien volgens de onderstaande baktijden.
    • 10. Bestrooi met wat Panko broodkruimels en garneer met het blaadje peterselie.
    • Baktijd compacte modellen: 17 minuten op 170 graden
    • XL modellen: 15 minuten op 160 graden
    • XXL modellen: 15 minuten op 150 graden
    Gevulde rode uien

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.