Trade Finance
Servizi finanziari

Philips Capital

Financieringsoplossingen voor de zorg die uw visie tot leven brengen

  Financieringsoplossingen voor zorgverleners

  U hebt een duidelijke visie om uw zorgverlening te verbeteren. Philips Capital biedt zorgverleners financieringsoplossingen op maat met één enkel doel: u helpen de technologie en services te verkrijgen die nodig zijn om het leven van patiënten te verbeteren, kosten in evenwicht te brengen en uw doelen te bereiken.

  Financiële diensten voor externe partners

  Als distributeur of dealer van Philips streeft u ernaar om uw klanten de beste medische apparatuur te bieden. Philips Capital kan uw operationele behoeften ondersteunen met werkkapitaaloplossingen die u helpen uw inkoopkracht te vergroten en uw bedrijf te laten groeien.

  Klik op de video om te zien hoe Philips Capital u kan helpen uw zorgactiviteiten te financieren

  Miniatuurweergave Philips Capital-video

  Financiering voor uw belangrijkste uitdagingen op het gebied van de zorg

  Migliora il cashflow

  Verbeter de cashflow

  Houd u aan kapitaalbeperkingen en verbeter uw cashflow voor gebruik in dagelijkse activiteiten. Benut diverse financieringsmiddelen om sneller toegang te krijgen tot de nieuwste medische technologie en om de patiëntzorg te verbeteren.

  Ottimizza il costo totale di gestione (TCO)

  Optimaliseer de totale eigendomskosten (TCO - Total Cost of Ownership)

  Krijg toegang tot de nieuwste healthtech-oplossingen en digitale technologieën die betere manieren van werken en nieuwe services stimuleren. Optimaliseer uw TCO om innovatieve medische technologie betaalbaar en haalbaar te maken.

  Rispondi rapidamente al cambiamento

  Reageer snel op veranderingen

  Krijg meer flexibiliteit om snel te kunnen reageren op veranderende behoeften van patiënten en de marktdynamiek. Door medische technologie in meerdere termijnen te financieren, kunt u snel reageren op veranderingen in de markt van de gezondheidszorg.

  Toonaangevende financieringsoplossingen voor de zorg

  Healthtech verhuurt

  Healthtech-leases

  Krijg toegang tot de nieuwste gezondheidstechnologie van Philips en behoud tegelijkertijd uw liquiditeit met Healthtech-leases. Ideaal als u op zoek bent naar de meest actuele technologie en flexibiliteit op het gebied van betalingen met een beperkt kapitaalbudget.

  Langere betalingstermijnen

  Langere betalingstermijnen

  Schaf Philips-gezondheidstechnologie met langere betalingstermijnen aan om de patiëntzorg te verbeteren en vooruitgang te boeken met uw zorgactiviteiten. Gebruik nieuwe financieringsbronnen en spreid terugbetalingen uit over een langere periode om uw cashflow te verbeteren, zodat de uitgaven voor medische apparatuur kunnen worden afgestemd op de inkomsten.

  Trade Finance

  Trade Finance

  Maak op korte termijn werkkapitaal vrij, vergroot uw inkoopkracht en breid uw services als externe partner van Philips uit met Trade Finance. Lagere financieringskosten en gunstige betalingsvoorwaarden helpen u uw operationele efficiëntie te verhogen en uw bedrijf te laten groeien.

  Meer geavanceerde financieringsdiensten

  Hebt u behoefte aan financiering in harde valuta voor oplossingen, ondersteuning voor een complex, een zorggerelateerd publiek-privaat project of financiering voor grootschalige projecten? Onze geavanceerde financieringsdiensten worden ontworpen voor uw specifieke vereisten en situatie.

  Financiering door ECA's (Export Credit Agency – exportkredietinstelling)

  Met de exportkredietinstellingen (ECA’s) hebt u toegang tot financiering in harde valuta's om Philips healthtech-oplossingen aan te schaffen zonder gevolgen voor uw banklimieten. Ons wereldwijde netwerk van ECA's biedt u aantrekkelijke en betaalbare kredietfaciliteiten.

  Publiek-privaat partnerschap (PPP)

  Breid de toegang tot hoogwaardige zorg uit en verbeter de patiëntresultaten voor een regio of land met publiek-privaat partnerschap (PPP). Onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van gezondheidstechnologie en complete financieringsoplossingen helpen u uw PPP-visie te verwezenlijken.

  Projectfinanciering

  Beheer de financiële risico's en complexiteit van grootschalige infrastructuurprojecten voor de gezondheidszorg met onze wereldwijde expertise op het gebied van projectfinanciering. Als voorkeurspartner kunnen wij op maat gemaakte oplossingen voor schuld- en aandelenfinanciering samenstellen die we afstemmen op uw doelstellingen en specifieke vereisten voor gezondheidszorgprojecten.

  Alle Philips Healthtech-oplossingen kunnen worden gefinancierd

  Om aan uw specifieke behoeften te voldoen, bieden wij op maat gemaakte financieringsdiensten voor de zorg voor het volledige assortiment van medische apparatuur, beheerde technologieservices en IT-oplossingen van Philips.

  Medische apparatuur

  Medische apparatuur

  Wij helpen u met het aanschaffen van onze geavanceerde apparatuur: van MRI, CT en beeldgeleide therapie tot patiëntbewaking en meer. Financiering voor de zorg kan bestaan uit installatie-, onderhouds- en levenscyclusservices.

  Beheerde technologieservices

  Beheerde technologieservices

  Alles wat u nodig hebt om de patiëntzorg te verbeteren en de kosten te verlagen, van geïntegreerde cardiovasculaire oplossingen tot beheerde technologieservices. Met onze uitgebreide financieringsoplossingen kunt u apparatuur en zorgdiensten bundelen.

  IT-/softwareoplossingen

  IT-/softwareoplossingen

  Profiteer van de nieuwste klinische software- en IT-oplossingen, zoals Connected Care Informatics en een gespecialiseerd EPD-systeem (elektronisch patiëntendossier). Onze financiering voor de zorg zet de aanloopkosten van software en hardware om in betaalbare en voorspelbare maandelijkse betalingen.

  Toonaangevende financieringsoplossingen voor de zorg

  Healthtech-leases


  Houd de kwaliteit hoog en de kosten laag door medische technologie van Philips te leasen

  Langere betalingstermijnen


  Koop nu medische technologie van Philips en betaal in meerdere termijnen terug

  Trade Finance


  Werkkapitaaloplossingen om uw bedrijf uit te breiden met Philips

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  Disclaimer: 

  Deze inhoud is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is onderhevig aan aanpassingen, goedkeuring van contracten en financiële instellingen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Philips-vertegenwoordiger.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.